CHANEL ruž allure – bezazlen i moćan

piše: Danijela Kušen

Chanel je kreirao storytelling o idealnom izlasku u noć i utjecaj ruža na dinamiku zabave. Predlaže ultimativan doživljaj uz svaku pojedinu nijansu i u točno određeno vrijeme noći. Na Vama je samo da izaberite koje vrijeme i koja boja Vama odgovara.

Noć. Magični trenutak kada svjetla grada oživljavaju zajedno sa zvukovima potpetica. U samom vrhuncu noćnog uzbuđenja

ROUGE ALLURE VELVET postavlja ritam u noći bez granica.

Parada koja traje 8 sati u 8 boja

8 nijansi koje se odvajaju od dnevnih konvencija, ukrašavajući usne nijansama stvorenim za noćne ptice. S ROUGE ALLURE VELVET, svaki potez je ritam, a svaka nijansa je izjava stila.

00:00 – 01:00 … početak noći koja traje i traje sa

ROUGE ALLURE VELVET

Sat otkucava ponoć. ROUGE ALLURE VELVET se otkriva u svojem ekskluzivnom bijelom kućištu s crnim obrubom. Usne su odjevene u intenzivnu crvenu ili osvježavajuću narančasto crvenu nijansu boje. Atmosfera je električna. Privlačnost nezaboravne noći sadržana je u pigmentima ruža.

00 : 00 – A SIENNA RED
01 : 00 – A BRICK ORANGE

Party je u punom zamahu i postiže vrhunac intenziteta. Eksplozija živopisnih nijansi ocrtava se preko usana u narančasto-crvenu i živahnu fuksija boju, hvatajući energiju euforične proslave bez granica.
02 :00 – AN ORANGE RED
03 :00 – A VIBRANT FUCHSIA

Noć se nastavlja u smjeru čistog hedonizma. Boje postaju tamnije i intimnije, polutonske nijanse otkrivaju čaroliju trenutka u kojem smjelije boje dolaze do izražaja. Očaravajuće usne ukrašene su toplom smeđom i ugodnom sjajnom ljubičastom s mat završetkom.
04 : 00 – A WARM BROWN
05 : 00 – A PURPLE

Noć blijedi.Sunce izlazi na horizontu i kroz svitanje dana ROUGE ALLURE VELVET se transformira u nježne mekane i hladne tonove. Probija se dan, primamljiv sa novom energijom koju je noć satkala i sunce transferira u primamljivo jutro i dan.

06 :00 – A BURNISHED ROSEWOOD
07 :00 – A FRESH PINK

#CHANELNuitBlanche ##RougeAllure #CHANELMakeup #CHANELBeauty

Izvor : Priopćenje

You may also like