InDizajn FESTIVAL MODERNOG DOMA

piše: Danijela Kušen

U Areni se upravo održava 5. jubilarno izdanje InDizajn sajma. Kroz Bazar, svojevrsnu “dizajnersku” ulicu, predstavljaju se hrvatski kreativci, mali obrtnici i produkt dizajneri čiji su radovi sastavni dio svakog modernog doma.

InDizajn organizira brojne kreativne radionice, stručna predavanja i panel rasprave, a za najmlađe postoji Dječji kutak pod budnim okom stručnog osoblja.

Predstavlja se niz raznih inspirativnih rješenja za uređenje doma: gotov namještaj, ali i onaj po mjeri, dizajnerski komadi, raskošne dekoracije i razni detalji za uređenje doma.

KARE design

Naravno da uz vrhunski dizajn interijera se uklapaju i praktični dodaci kao što su atraktivne i ergonomski uredski stolci, te oni za profesionalni i stambeni prostor odnosno namjenu.

Calligaris

Neodoljiv dodatak uz kuhinju ili/i ured je svakako i De’Longhi asortiman aparata za kavu sa i bez mljevenja kave neposredno prije pripreme napitka, te u ovisnosti o softveru koji je povezan na 1 do 3 smartphone uređaja ili količina različitih vrsta kave koje program nudi, te naravno dizajn .

Dva posebno važna aparata koje tvrtka De’Longhi predstavlja za sve ljubitelje kave su modeli Magnifica Start i La Specialista Arte.

Uređaji pružaju idealan spoj prepoznatljivog stila i vrhunskih performansi u što smo se uvjerili u sklopu izložbenog prostora te na promo pultu u dvorani za predavanja i radionice.

Magnifica Start utjelovljuje iskustvo, znanje i De’Longhi tehnologiju, a posebno je osmišljen kako bi predstavio svijet automatskih uređaja za espresso početnicima i ljubiteljima kave koji traže iskustvo jednim dodirom te moderan dizajn.

Omogućuje kavu po želji pa možete birati tople, srednje ili napitke niske temperature te jake, srednje ili blage arome.

više o proizvodu : Magnifica Start

Magnifica Start ima opciju da pripremite i najfinije mliječne napitke. Savršeno napravljena mliječna pjena ( od bilo koje vrste mlijeka) podsjetit će vas zašto toliko obožavate omiljeni cappuccino.

De’Longhi La Specialista

De’Longhi La Specialista linija sada je kompletirana svojim najnovijim dodatkom, La Specialista Arte, kompaktnim i elegantnim espresso uređajem za kavu.

Ovaj novitet pruža autentičan doživljaj kave poput one u kafiću unutar vlastitog kutka za uživanje u svojem domu. Slogan ‘Kava za svaku priliku’ govori o svestranosti recepata koji se mogu napraviti, kao i o elegantnom i robusnom dizajnu, što uređaj čini savršenim dodatkom svakom kuhinjskom okruženju.

La Specialista Arte omogućuje potpunu kontrolu nad procesom pripreme kave pružajući 8 postavki mljevenja i 3 razine temperature infuzije. Zajedno, ovo stvara mogućnost prilagodbe svakoj vrsti zrna i razini pečenja, otključavajući sve aromatične okuse.

caroline system je inovativni modularni namještaj
Studijo Wallart

Izvor: PR, inDizajn sajam report

Fotografije : Danijela Kušen

You may also like