Što se krije iza povijesno najpoznatijih crvenih vrata ?

by Danijela Kušen

1910, Elizabeth Arden je na prestižnoj adresi 5th Avenue, New York otvorila svoj Red Door salon ljepote. Na njegova su crvena ulazna vrata od tada hrlile žene iz svih društvenih slojeva kako bi nabavile proizvode ili se razmazile tretmanima ljepote.

Bila je to doista posebna žena te istinski pionir ne samo u pristupu životu već i poslu. Pravi kreativni vizionar koji je tijekom života ostvarila sve svoje snove.  Prije nego što je postala uspješna poslovna žena koja ponosno stoji iza tako slavnog kozmetičkog carstva, Elizabeth je bila siromašna djevojka imena Florence Nightingale Graham, rođena na kanadskoj farmi. Kao izučena medicinska sestra uvidjela je da kreme za opekline i melemi nisu samo lijekovi već da imaju potencijal postati kreme i losioni za njegu kože. Postupno je počela sama istraživati te je u tu svrhu u svojoj kuhinji uredila laboratorij u kojem je eksperimentirala s različitim sastojcima. Njezin je konačni cilj bio stvoriti savršenu kremu za ljepotu kože.

Zavirimo zajedno u izbor nekoliko revolucionarnih proizvoda sa potpisom Elizabeth Arden koji i danas predstavljaju savršen izbor u njezi kože.

Eight Hour Cream linija – neka broj 8 bude sretan broj Vaše kože!

Proizvod Eight Hour Cream Skin protectant poznat je kao i “originalna Eight Hour krema”. Kreirala ju je sama Elizabeth Arden daleke 1930. godine kako bi ponudila magični proizvod za liječenje kože.

Legenda o Eight Hour Cream govori da je ime dobila nakon što je susjed Elizabeth Arden upotrebljavao istu da zaliječi ogrebano koljeno svoga sina. Osam sati kasnije, dječakovo je koljeno potpuno zacijelilo!

Naša je preporuka da svakako svratite u Vama najbližu parfimeriju te nabavite ovaj blagotvoran melem boje marelice koji već preko 90 godina uspješno liječi sve boljke. Ovaj magični proizvod dodatno pomaže u zaštiti kože od različitih elemenata iz okoline, oblikuje obrve, revitalizira i daje sjaj, umiruje kožu na rukama, noktima, koljenima, zglobovima, stopalima…

Eight Hour Cream jedna je od najpoznatijih i najtraženijih krema danas u svijetu, a od ove legendarne kreme nastala je istoimena linija u kojoj se mogu pronaći posebne varijante samo za usne, ruke, tijelo ili lice.

Ceramidi

Ova linija nudi proizvode za obnavljanje i korekciju kože žena starijih od 40 godina. Isprobana je to i etablirana linija za žene koje su u potrazi za obnavljajućim anti ageing proizvodima za njegu kože. Proizvodi iz ove linije potiču hidrataciju, te imaju djelotvoran učinak popunjavanja nastalih bora. Osnovni je sastojak Ardenov ekskluzivni trostruki ceramidni kompleks (ceramidi 1,3 i 6) i najnovije otkriće – CLX kompleks koji pruža koži upravo ono što joj treba kako bi bila vidljivo popunjena, glatka, s manje bora. Cijela anti ageing linija jača zaštitnu barijeru kože pomažući u borbi protiv znakova starenja, za vidljivo puniju, glađu kožu s manje bora.

Prevage

Radi se o visokoučinkovitoj liniji proizvoda koja sadrži Idebenon, trenutno najjači antioksidans koji djeluje na vidljive znakove starenja. Savršeni je to partner bilo kojem proizvodu iz Ceramidne ili Intervene linije. Linija je namijenjena za njegu kože vrhunske učinkovitosti za žene i muškarce iznad 25 godina, koji traže ne-kirurušku anti ageing alternativu.

Red Door

Evergreen miris koji je kreirala gospođa Arden odiše posebnom elegancijom i glamurom. U lepršavim i svježim top notama su đurđica, ljiljan i frezija .U srednjim notama postojana crvena ruža,marokanski cvijet naranče,jasmin i ylang ylang,dok su u baznim notama hrastova mahovina,sandalovina i med.

Miris White tea lansiran je 2017. godine u verziji eau de toilete i od tada ga prati veliki uspjeh u prodaji

Članak izrađen u suradnji sa brendom Elizabeth Arden ( WEB SHOP : FABU spot )

You may also like