24 sata do najvećeg okupljanja stručnjaka za SEO u Adria regiji

piše: Linda Bing

Brojimo sitno do najveće SEO konferencije u Adria regiji. Na njoj ćete moći slušati svjetske predavače poput Lily Ray, Kyle Roofa, Dan Petrovica, Nedima Šabića, Marka Pačara i još 15 drugih stručnjaka.

Osim toga, javljaju se velike prilike za umrežavanje sa svjetskim stručnjacima, agencijama za digitalni marketing i brojnim polaznicima raznih struka iz regije, ali i drugih država poput Italije, Mađarske, Poljske, SAD-a i Njemačke.

Radi se, naravno, o Zagreb SEO Summitu, koji se održava u Mozaik Event Centru 20. i 21.6.2024. Karte još ograničeno vrijeme možete kupiti s 25% popusta uz kod “AGENCY”.

Na konferenciji će se pričati o tome kako povećati online doseg svojih web stranica koristeći se pisanjem sadržaja što će svakako interesirati copywritere, tehničkim SEO-m što je zanimljivo web developerima i općenitim SEO trikovima koji će biti korisni svima koji imaju svoja poduzeća.

Predavanja će se odvijati u dvije predavaonice, od kojih će jedna biti za klasična predavanja, a druga će se koristiti za radionice gdje ćete moći naučiti točno kako sami izvesti neku strategiju.

Nakon prvog dana, polaznici će se moći umrežavati u klubu Katran, gdje će ih zabavljati DJ Lily Ray koja ima preko 10 godina iskustva kao DJ u New Yorku. Drugi dan, umrežavanje će se odvijati direktno u Mozaik Event Centru.

Konferenciju organizira Canonical SEO Agencija, čiji su vlasnici Krešimir Ćorlukić, Tin Đudajek i Filip Đudajek, koji se već godinama bave organizacijom događaja te edukacijama putem svoje Facebook grupe SEO Hrvatska.

Među glavnim sponzorima i partnerima nalaze se svjetski poznati Ahrefs i Whitepress, a uz njih povjerenje su iskazali i eCommerce Hrvatska, Search Intelligence, Flipermanija, Momax, Nespresso i Google Developers Hrvatska.

Jako puno predavanja će se svakako dotaknuti i novih promjena na tržištu što se tiče Google-a, umjetne inteligencije i brojnih drugih faktora, koji svi utječu na naš organski kanal.

Dođite i naučite sve što vas zanima o lokalnom SEO-u, link buildingu, pisanju sadržaja, kvalitetnoj izradi web stranica i svemu ostalom vezanom uz SEO!

IZVOR :PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

You may also like