Black Friday popusti luksuznih mirisa tijekom cijelog tjedna

piše: Tony Lux

Jedinstvena ponuda Black Friday najboljih parfumijera u Belodore parfumerijama

Trendseteri nestrpljivo čekaju ovo doba godine upravo zbog iznimno prihvatljivih cijena luksuznih proizvoda. Black Friday se iz godine u godinu razviju u pravu tradiciju posebno kad su u pitanju Belodore parfumerije čijem asortimanu i inače vrlo teško odlijevamo. Luksuzne mirisne kompozicije nišnog dijela parfumerije odlikuju se iznimnom kvalitetom i jedinstvenošću, što znači da ćete vrlo rijetko u svojoj okolini osjetiti nekoga tko miriši poput Vas dok će parfemska bočica trajati dulje od jedne sezone.

Ove godine Vaša prilika da otkrijete novi parfemski potpis ili uživate u svom omiljenom nišnom parfemu je veća nego ikad upravo zbog izvanrednih Black Friday popusta.

Belodore, Arena Zagreb

Belodore parfumerije Vas pozivaju na jedinstvene Black Friday popuste koji traju u fazama : u periodu od 20.11.-22.11. očekuju Vas 25% niže cijene, zatim od 23.11.-24.11. popust od 20% i na samom kraju ove posebne shopping akcije od 25.11.-26.11. svi proizvodi biti će na -15% popusta

Portfolio Belodore parfumerija sastoji se od mirisnih bestsellera koji inače nemaju običaj nuditi visoke popuste upravo jer se radi o luksuznim nišnim parfemima. Međutim, Black Friday je jedinstvena prilika kada parfumijeri žele otvoriti vrata široj publici entuzijastičnih obožavatelja mirisa a Belodore parfumerije su svakako mjesto sa najvećom ponudom luksuznih beauty proizvoda gdje možete naći i rješenja za božićne poklone onim najzahtijevnijim “beauty ovisnicima”.

Zašto luksuz u bočici ?

Zato što su u svakoj toj bočici najpreciznije birani rijetki sastojci koji čine jedinstvenu kompoziciju i izvanrednu trajnost mirisa.

Vaš mirisni trag nakon nanošenja nišnog parfema iz ponude Belodore zaokupiti će cijeli prostor i učiniti Vašu pojavu vrlo upečatljivom i nezaboravnom.


Od najrjeđih sastojaka pa do jedinstvenih brendova

Belodore Black Friday nije samo uživanje u kupnji već i prilika da se podsjetimo svega iskonskog i izuzetnog u bočici omiljenog parfema. Svijet parfumijera je ovaj luksuzni zanat doveo do zavidnih nivoa evolucije nudeći kontinuirano nove i osebujne mirise koje u tjednu kada cijeli svijet priprema svoju shopping listu za predstojeće blagdane imamo priliku za povoljniju kupnju unutar lanca parfumerija i to na određeni asortiman s početkom do 26.11. 2023.

Atraktivnost Black Friday euforije nije samo u pristupačnijem premium segmentu lifestyle-a i to puno široj publici već i zato što smo spremniji eksperimentirati sa novijim proizvodima na tržištu.

Belodore je uvijek okrenut onima koji prepoznaju neobične proizvode, avangardne ali koji poštuju i izvanvremensku eleganciju: bez obzira da li je riječ o klasičnim kućama sa impresivnom parfumerijskom tradicijom ili svježe lansiranim mirisnim novitetima, ove parfemske kuće ponose se neusporedivom selekcijom i životni stil definiran i najmanjim detaljima te pretočen u mirisne esencije. 

Belodore Black Friday nije samo inicijativa jednog dana i mogućnost povoljnije kupnje već uživanje i lakoća odabira mirisne kompozicije Vašeg istančanog njuha tijekom čitavog tjedna čak i u situacijama kada želite upotpuniti Vašu zbirku poklona i parfema i to u zadnji trenutak.


fotografija : Belodore, Flagship parfumerija, Budimpešta
Lanac parfumerija Belodore , sa svojim delikatnim osvjetljenjem i profinjenim interijerom, očekuju Vas sa iznimno educiranim osobljem koje će znati preporučiti miris koji savršeno odgovara Vašem ukusu i osobnosti.

Za one koji nisu u mogućnosti posjetiti luksuzan interijer Belodore parfumerija, ponuda je proširena i na webshop na slijedećim online platformama u Srbiji www.belodore.rs, Hrvatskoj www.belodore.hr, Makedoniji www.belodore.me i Mađarskoj www.belodore.hu.

Pripremite se za vašu jedinstvenu olfaktornu ekstravagantnu kompoziciju uz najbolje cijene do sada!

www.belodore.com

Srbija – Beograd, Novi Pazar; Hrvatska – Zagreb; Mađarska – Budimpešta; Makedonija – Skoplje;

Crna Gora – Podgorica, Porto Montenegro; Bugarska – Sofija.

Članak izrađen u suradnji sa Belodore parfumerijama

You may also like