BLANCHE BÊTE nagrađen kao najbolji niche parfem godine

piše: Tony Lux

Miris koji nazivaju popularno miris bijelog raja osvojio je nagradu kao najboji niche miris godine od strane francuske organizacije GAGNAT.

Mliječni akord mirisa izaziva pravi osjećaj slatkih strasti s laganim dodirom mistične vanilije i tamjana. Oblak mirisa se poput pamučnog vela spušta na kožu i poput mističnog sna otvara novu stvarnost u mošusu ,vaniliji , tonki mahune i kakaa koji pozivaju na senzulanost stvarnosti i povratak u emocionalnu dubinu i poziva na ljubav..

OSNIVAČI

LIQUIDES IMAGINAIRES osnovan je 2012., kada su se umjetnička vlakna Philippea Di Méa susrela s poslovnim njuhom Davida Frossarda oko umjetničke instalacije koja ističe sveto podrijetlo parfema. Igrom slučaja ili sudbinom, oboje su krenuli na zajedničko putovanje: njihov zajednički i novi odnos prema parfemu, zasnovan je na duhovnim, mističnim, simboličkim i emocionalnim vrlinama olfakcije.

PHILIPPE DI MEO
Višestranog duha s nezasitnim apetitom za riječima, okusima i vodenim okruženjima, Philippe je umjetnički mozak LIQUIDES IMAGINAIRES. Većina inicijativa za brand izvire iz njegove nezaustavljive znatiželje, konceptualne snage i umjetničke intuicije. Na pola puta između obilja i marljivosti, Philippe zna kako orkestrirati ideje i ljude u duhu njegove bogate naracije.

DAVID FROSSARD
S druge strane, David, pun energije i uvijek u pokretu, motor je rasta LIQUIDES IMAGINAIRES. Unatoč svojoj pragmatičnoj i poslovnoj jasnoći, David može satima pričati o Malrauxu, Spinozi ili grčkim legendama. S vremena na vrijeme voli se voziti biciklom nepoznatim autocestama, puneći svoj rezervoar svježom inspiracijom i idejama.

LIQUIDES IMAGINAIRES
BLANCHE BETE
Eau de Parfum, 100 ml

Kreator mirisa je Louise Turner a lansiran je 2021. godine.

Namijenjen je muškarcima i ženama.

*Članak izrađen u suradnji sa Parfumerijom LANA, izvor : PR.

You may also like