Dekadencija Amber nota u novim mirisnim esencijama CLIVE CHRISTIAN-a

piše: Danijela Kušen

CLIVE CHRISTIAN odaje počast eri dekadencije sa novim mirisima Noble perfumes Art Deco XXI Blonde Amber and Amberwood

Nova kolekcija mirisa Noble vodi Vas na putovanje kroz povijest dizajna slaveći umjetnost, arhitekturu i horitkulturni pokret od ključnog značaja u povijesti.

Nastao neposredno prije Prvog svjetskog rata u Parizu, Art Deco (skraćeno od ‘Arts Decoratifs’) podigao je na novu višu razinu stil umjetnosti, arhitekture, pa čak i dizajn kućanskih predmeta.

Hladnoća kroma i nehrđajućeg čelika obavijena je razigranim bojama inspirirajući se starim kulturama, egzotičnom umjetnošću različitih naroda – ali sa modernim zaokretom u izričaju kroz korištenje dragocijenih i high-tech materijala.

Oduševljen dekadencijom Art Deco-a, Clive Christian je pronašao svoju inspiraciju u jednom od najdragocijenijih materijala tog doba – u veličanstvenom Amberu. Haljine prekrivene kristalima, oštri rubovi zrcala,tiffany stakla – Amber je vladao Art Deco erom.

Blonde Amber i Amberwood oživili su energiju i grandioznost ovog povijesnog doba i umjetničke ere koristeći Amber kao sastojak koji podsjeća na dragulj.

Apsolutna opojna moć mirisa na našoj koži oživljava duh Art Deco i teleportira nas u vrijeme najluksuznije dekadencije Pariza.

Prepustite se BLONDE AMBERU i toplini aromatičnog mirisa posebnog duhana

Dovoljna je činjenica kako je kompleksnost ovog remek djela isprepletena u čak 219 sastojaka.

Kontradiktorne cvjetne, začinske i svježe note koje prve osjetite razigrati će Vaša osjetila uz pomoć ruže, grejpa, gorke naranče, đumbira, ruma i kardamoma.

Nakon njih će vas snažno razbuditi tople note drvenaste strukture sa primjesom cvjetnog jasmina,orijentalnog osmanthusa ,suhog voća i tuberoze.

Na kraju, senzualnost bazne note će vas prikovati iznimnim vetiverom, labdanumom,mirtom,pačulijem, dragocijenim mošusom. tonkom i voila : okrenite se oko sebe jer će osjećaji nadjačati i najčvršći razum.

Gorka Naranča, Blonde Tabacco i sjemenke Tonke u BLONDE AMBERU by Clive Christian

AMBERWOOD spaja bogate akorde drvenastih mirisa i prpošnog bergamota

Dotaknite vrhunac sa esencije ulja i vrlo vješto ekstrahiranih posebnih molekula kadulje ,isprepletenih sa crvenim paprom bergamotom, i uljem sjemenki anđelike.

U samom srcu mirisa oduševiti će Vas pačuli i drvenaste note koje daruju mirisu iznimnu toplinu i postojanost.

Nakon 20 minuta kada se miris u potpunosti stopi s Vašom kožom osjetiti ćete nevjerovatnu moć biljke poznate kao sveta biljka Rimljanima – Kadulja daje svježe zelene tonove s primjesama papra i gotovo slatke balzamičke note, aromatičan i jedinstven ovaj se sastojak proteže od vrha do podnožja ovog parfema dajući utješnu svježinu.

timberwood,kadulja i anđelika u AMBERWOOD-u by Clive Christian

Clive Christian Perfume vodeća je neovisna britanska parfemska kuća s vizijom stvaranja najboljih svjetskih parfema. Prethodnica brenda, Crown Parfumery Company osnovana 1872., jedina je kuća koja je ikada dobila dopuštenje za korištenje krune kraljice Viktorije na svojim bocama što je od prvog dana do danas definicija svake bočice parfema Clive Christian.

Članak izrađen u suradnji sa : www.clivechristian.com / follow us @clivechristianperfume #PERFUMEMOVEMENT

prodajna mjesta su isključivo niche parfumerije: Lana Zagreb ( Ilica i B.Kašića ), Lana Split, Amber Rijeka, Ikona Ljubljana, Luxury Mostar, inoma Sarajevo i Banja Luka, Metropolitan Beograd, Maison de Parfum Tirana i Priština.

You may also like