Mogu li zajedno hedonizam,luksuz i posao?

by Linda Bing

Potpuno novi pristup turizmu upravo je ovaj oblik elitnog turizma ili MICE turizma. Ukratko radi se o organizaciji luksuznog smještaja, usluge do najsitnijih detalja. Nerijetko gosti elitnog turizma žele organizaciju ne samo odmora već i ugodnog s korisnim : sastanaka, putovanja kao nagrade za poslovne partnere i suradnike,izložbe i konferencije odnosno prezentacije za veliki broj ljudi.

Razvojem digitalizacije poslovanja mjesto rada dolazi u drugi plan. Poslovni partneri spajaju posao i zadovoljstvo upravo jer u takvom okruženju kreativnost dolazi najviše do izražaja i poslovni pregovori dobivaju novu dimenziju.

U razgovoru sa Ivanom Surać , vlasnicom agencije Feel Croatia ,saznali smo kako je svaki novi i drugačiji zahtjev klijenta ustvari izazov kojim Ivana i njen team izgrađuju svoj portfolio iznimne usluge.

Posebna usluga se sastoji od organizacije privatnih i poslovnih večera u samom prostoru vile ili restoranima nerijetko sa ekskluzivnom uslugom Chefa kuhinje, izleta jahtom ili jedrilicom sa privatnim fotografom,SPA i wellness uslugom u samom objektu i jasno transferima vrhunske udobnosti.

Zahtjevi su isplanirani do najsitnijih detalja ; od pripreme za večeru kroz organizaciju make up stručnjaka i majstora za kosu do raznih animacija sa privatnim trenerom ili joga učiteljem.

Na raspolaganju su isto tako privatni liječnici specijalisti kao i razni Beauty tretmani.

Zbog iznimno dobrog prometnog položaja, ugodne klime, kulturno-povijesnog bogatstva Zadar je idealno odredište za poslovne ljude. Ukoliko ste digitalni nomad ili želite organizirati event za svoju poslovnu tvrtku – Zadar posjeduje odličan izbor.

You may also like