“GAME CHANGER changing THE GAME”

piše: Danijela Kušen

GAME CHANGER mijenja način igre

Nebojša Rosić je sa svojim teamom ljudi organizirao prvu GAMING konferenciju koja je obuhvatila između ostalog i teme vezane uz fashion i beauty industriju. AI ili umjetna inteligencija je sve više integrirana u svakodnevicu i to dokazuju i dostignuća ali i dodijeljene nagrade :

Osječka ORQA proglašena najperspektivnijom mladom kompanijom

Sinoć su dodijeljene nagrade najnaprednijim hrvatskim tvrtkama i pojedincima koji svojim radom donose svježinu i rast hrvatskom tehnološkom sektoru a usko su povezane uz gaming i blockchain tehnologiju.

Nagrade daju dodatan prostor i zasluženo mjesto u javnosti hrvatskim firmama koje su domaća rješenja za neke od najvećih svjetskih kompanija poput Spotify-a, Ubera, Zoom,a Netflixa i mnogih drugih.

U prostorijama WESPA Spaces-a u Green Gold centru dobitnici su istaknuli kako je podržavajući osjećaj da se sve više njihov rad ističe i cijeni i u Hrvatskoj, a prostor koji dobivaju kroz Game Changer platformu, vrijedna je stvar za sve buduće start up-ove. Uručeno je 12 nagrada uz posebnu 13-aestu pod nazivom „BABY UNICORN“ koju je osvojila osječka ORQ.

IZVOR :PR

You may also like