Green Tea Coconut Breeze -novi ljetni miris iz bestseller kolekcije Elizabeth Arden Green Tea

piše: Tony Lux

U trenucima kad smo preplavljeni stresom misli nas odvedu na plažu i topao ljetni dan.. i krenu manifestacije mirisa od kojih se svaki atom našeg tijela obnavlja i vraća nam snagu. Mirisi obično u toj manifestaciji igraju važnu ulogu što je i glavna polazišna točka prvotnog proizvoda proizvedenog unutar kolekcije Green Tea iz kuće Elizabeth Arden prvi put predstavljena 1999. godine. Parfem je tada kreirao Francis Kurkdjian. Gornje svježe note sačinjavaju limun, bergamot, menta, kora naranče i rabarbara; srednje note evociraju senzualnost ljetnog dana i to su redom jasmin, mahovina, mošus, komorač, karanfil i bijeli jantar; bazne note daju mirisu dugotrajnost na koži: zeleni čaj, jasmin, mahovina, mošus, sjemenke celera, kim, klinčić i amber

Kolekcija trenutno sačinjava 3 mirisa koji se ponajprije preporučaju za toplije dane upravo zbog evociranja svježine i čistoće.

Novost je miris koji objedinjuje tople ljetne note kokosa, citrusni osvježavajući sastojci koji evociraju svježinu i senzualnost ljeta kroz voćne i cvjetne note u Elizabeth Arden Green Tea Coconut Breeze. Gornje note su svježe, voćne : bergamot, kokos, sol i korijander; srednje note svježe i blago opore što utječe na trajnost i subinu svježine mirisa: Zeleni čaj, Petalia, Karmaflor® i Mahonial; bazne note kao i inače osiguravaju trajnost mirisa i definiraju do kraja njegov karakter : mošus, mahovina i bijeli jantar.

kreator mirisa :
Rodrigo Flores-Roux

You may also like