H&M dućan za uređenje doma i blagdansko darivanje

piše: Tony Lux

H&M podiže iskustvo kupnje u preuređenoj trgovini u Arena Centru predstavljajući i prvi odjel H&M Home u Hrvatskoj

H&M, renomirani modni trgovac, obilježio je značajnu prekretnicu velikim ponovnim otvaranjem svoje novouređene trgovine u Arena Centru u Zagrebu u petak, 15. prosinca. Preuređena trgovina predstavila je najnoviju zimsku kolekciju, te dugo očekivani i prvi H&M Home odjel u Hrvatskoj za uređenje doma i blagdansko darivanje.
Proslavljajući dugo iščekivano ponovno otvaranje, H&M je poželio dobrodošlicu modnim entuzijastima i ljubiteljima uređenja doma. Najveća novost tijekom velikog ponovnog otvaranja bio je elegantni i prozračni H&M Home odjel, koji se sada može pohvaliti vlastitim namjenskim ulazom, povećavajući ekskluzivnost kupovnog iskustva. Unutar ovog prostranog odjela
posjetitelji su se susreli s bogatim izborom blagdanskih ukrasa, asortimanom za uređenje doma i posuđem. Izložbeni elementi pažljivo vode posjetitelje kroz raznoliku ponudu stilskih i pristupačnih artikala, uključujući udobne deke, dječju odjeću i elegantno posuđe. Ovaj dobro organizirani prostor ne samo da je poslužio kao izvor inspiracije, već je također pružio prikladno odredište za kupovinu za kupce koji traže ideje za blagdanske darove i blagdansko dekoriranje doma.
Osim očaravajućeg svijeta H&M Home-a, trgovina H&M u Arena Centru poziva kupce da istraže svoj osobni stil uz široku i elegantnu ponudu modnih izbora za žene, muškarce i djecu. Aktualna zimska kolekcija prikazuje nove trendove i ključne komade za aktualnu sezonu, dizajnirane kako bi nas ugrijali i držali u trendu tijekom hladnih mjeseci.

Izvor: PR

You may also like