Izbor za Ženu godine 2023.

piše: Ida Pavić

Nagradu za Ženu godine 2023. powered by Institut Esthederm odnijela je Gorana Barišić Bačelić

U Esplanade Zagreb hotelu održan je Izbor za Ženu godine 2023. powered by Institut  Esthederm koji uredništvo časopisa Zaposlena tradicionalno dodjeljuje uspješnim ženama koje su svojim radom i zalaganjem obilježile godinu, a osim što su izgradile uspješne karijere, doprinijele su boljitku društva u cjelini.

U  Izboru za Ženu godine powered by Institut  Esthederm nominirane su četiri sjajne žene: Dora Kršul, Nina Šesto, Gorana Barišić Bačelić i Ivančica Bogdanović Radović.
Žene su to s potpuno različitim profesionalnim interesima, a svaka je u svojem području izvrsna.

Ipak samo jedna je mogla ponijeti pobjedu, a titulu ovogodišnje Žene godine powered by Institut Esthederm odnijela je Gorana Barišić Bačelić, ravnateljica javne ustanove u kulturi Tvrđava kulture u Šibeniku.

Iako je praktički već bila spremna za put u Zagreb, uzbuđena zbog nominacije i susreta s ostalim nominiranim damama, Gorana je proživjela pravu dramu zbog požara koji je buknuo kod Šibenika i ugrozio uz ostale i njezin vlastiti dom. Dok je vatra gutala sve pred sobom srećom njezina kuća je obranjena, ali naravno Gorana nije bila u mogućnosti pridružiti se ostalim nominiranim ženama u Zagrebu.
Sretni smo da je ova divna žena dobro i od srca joj čestitamo na pobjedi!

Izvor : PR ,magazin ZAPOSLENA

You may also like