IZIPIZI X Engineered Garments  – urbani trendi stil

piše: Tony Lux

IZIPIZI svoju ponudu često obogaćuje limitiranim izdanjima i suradnjama s renomiranim dizajnerskim kućama. Ovog puta, suradnjom s brendom Engineered Garments, IZIPIZI kombinira street style stil od Montmartrea do Brooklyna preko Le Maraisa i East Villagea.

Kolekciju koja savršeno kombinira jednostavnost, originalnost i smjelost među prvima je isprobao influencer i tiktoker Janko Janić, čiji životni i modni stil utjelovljuje urbani chic.

Osnovan u New Yorku, brend Engineered Garments koristeći detalje i specifične materijale stvara  jedinstvene odjevne predmete karakteristične po bezvremenskom dizajnu i preciznoj izradi detalja, a donosi nam sofisticiranu IZIPIZI limitiranu kolekciju obilježenu životinjskim printom i kamuflažnim okvirima, dostupnu u modelima SUN i READING.

Od Pariza do New Yorka, ova ekskluzivna suradnja,oslikava urbani duh i poziva na impresivno putovanje kroz raznolikost i energiju ovih kultnih gradova. Prateći jedinstvenu estetiku tvrtke Engineered Garments, osnovane od strane modnog dizajnera Daikija Suzukija, IZIPIZI u ovoj kolekciji nudi odvažne okvire spajajući dva nadahnjujuća svijeta, tako postižući delikatnu ravnotežu između trendi i bezvremenskog.

Dostupna u SUN verziji u legendarnom #C obliku i READING u #J obliku kolekcija dolazi u dvije nove boje: “Camo” print koji je obojen zelenim, smeđim, crnim, i bež nijansama, te print “Kaki Leopard” koji iznova osmišljava „divlji stil“ u kaki boji. Iako nude stopostotnu UV zaštitu, leće ovih naočala imaju filter za kategorije 2 s nešto većom propusnosti sunčeve svjetlosti, što ih čini idealnima za ležernu gradsku šetnju s prijateljima u kasno poslijepodne, koje se često pretvori i u večernje druženje.

Ova suradnja označava ujedinjenje dviju umjetničkih vizija, kombinirajući pažnju na detalje s odvažnom estetikom, odražavajući ravnotežu između inovacije i tradicije, a namijenjene su ljubiteljima urbane mode koji žele uspješno spojiti funkcionalnost i stil.

IZVOR: Priopćenje za javnost

You may also like