IZVADITE VISU ZA PUTOVANJE KROZ ŽIVOT

piše: Danijela Kušen

Život je putovanje na kojem vam Premium Visa kartice pružaju ugodniji boravak. Znamo koliko je današnji život dinamičan, ubrzan te koliko je teško žonglirati između svih obaveza. Zato je važno u životu imati nekoga na koga se možete osloniti u raznim situacijama. Nekoga na koga možete računati na putovanju, shoppingu, opremanju doma, zabavi, kao i u svakodnevnom životu, netko tko posve razumije vaše potrebe. Takvog nekog nije teško pronaći otkad postoje Premium Visa kartice, tim više što je možete dobiti neovisno o banci u kojoj već imate račun.

Svojim financijskim pogodnostima i tehnološkim dostignućima  Premium Visa kartice vam drugim riječima daju vizu za jednostavniji i kvalitetniji život. Potrošnja bez unaprijed određenog limita te obročna otplata do 36 rata bez kamata i naknada vaša je Visa za opušteniji i bezbrižniji život, beskontaktno plaćanje mobitelom vaša je Visa za budućnost, a Premium Rewards program i Premium ponude vaša su Visa za nagrađivanje vjernosti i dodatne pogodnosti i popuste kod odabranih prodajnih mjesta.

Pridružite nam se i izvadite Visu za jednostavniji i kvalitetniji život te postanite korisnik Premium Visa kartice ili zatražite dodatnu karticu za članove uže obitelji (starije od 16 godina). Pogodnost bez upisnine i uz 50% popusta na redovne iznose članarine dostupne na www.pbzcard.hr vrijedi za prvu godinu korištenja kartice za pristupnice primljene od 15.3. do 14.7.2024.

Članak izrađen u suradnji sa PBZ

IZVOR naslovna fotografija : Unsplash ( Shifaaz shamoon)

You may also like