Japanke, posebna limitirana edicija Havaianas x Farm Rio

piše: Ida Pavić

FARM Rio, brazilska modna senzacija poznata po svojim odvažnim i razigranim printevima u suradnji sa Havaianasom, kultnim brendom japanki omiljenim diljem svijeta, slave raznolikost brazilske prirode i kulture.

Havaianas i Farm Rio, dva brenda rođena u Brazilu poznata po prihvaćanju sreće, veselja i optimizma, ponovno su se udružila kako bi lansirala novu kolekciju japanki razigranog dizajna koji je savršen za ljetnu sezonu. Suradnja Havaianas x Farm Ria uključuje sedam različitih modela japanki, od kojih svaki sadrži prepoznatljive printove Farm Rio inspirirane raznim voćem i cvjetnim printovima, na klasičnom Havaianas Top modelu.

Svi modeli iz kolekcije Havaianas x Farm Rio dostupni su online na Havaianas-store.com i Farmrio.eu po cijeni od 35 €.

O Havaianasu
Havaianas je brazilski brend japanki osnovan 1962. godine. Brend je promijenio koncept obuće sredinom 1990-ih, pretvorivši japanke u vrlo željeni modni artikl. Od pokretanja brenda, više od 5 milijardi pari Havaianasica prodano je diljem svijeta. Također, Havaianas je više od brenda za plažu, to je zapravo stil života: u Brazilu 94% populacije ima barem jedan par japanki kod kuće. Poznat po kvaliteti svojih proizvoda, globalni lider u segmentu japanki, na nogama je ljudi svih dobi, spola i društvenih klasa. Svako godine Havaianas proda više od 240 milijuna pari japanki diljem svijeta.

You may also like