Kultni dragulji LIENS s potpisom CHAUMET

piše: Danijela Kušen

Nakit pariške draguljarske kuće Chaumet postao je svjetski popularan i omiljen modni dodatak, ali i dragocjen
poklon koji pokreće nove tradicije. U potrazi za nakitom koji će trajati vječno i obilježiti posebne trenutke, ističe se
kolekcija Jeux de Liens, jedna od najprepoznatljivijih kolekcija ove kultne francuske draguljarske kuće.

JEUX DE LIENS
Decentna i ženstvena kolekcija, iza svog modernog dizajna, savršeno predstavlja povezanost dvoje ljudi i označava važna životna razdoblja. Kreacije u luksuznom 18-karatnom ružičastom ili bijelom zlatu, lako su prepoznatljive po jedinstvenim ukrštenim nitima, obogaćene svjetlucavim dijamantima najviše kategorije, i radosnoj paleti boja koje donosi najdragocjenije kamenje poput sedefa, oniksa i malahita.

Upravo drago kamenje unosi raznolikost i posebnost ovog draguljarskog dizajna i čini ih izuzetnim i nepogrešivim detaljem svake odjevne kombinacije. Nakit se može savršeno kombinirati kako bi se postigao snažan izgled ili nositi samostalno za jednostavan i nježan stil.

JEUX DE LIENS HARMONY
U asimetričnom duhu kolekcije, draguljarska kuća je osmislila i medaljone srećonoše, Jeux de Liens Harmony – dva dijela privjeska međusobno povezana dijamantnim nitima. Simbolični motiv veze koji je znak ove kolekcije, po prvi puta se kombinira s asimetričnim krugom koji je prekrasna aluzija na ljubav koja spaja dvoje ljudi, dva života, dvije osobnosti.

Ovi simbolični medaljoni, dostupni kao ogrlice i narukvice, mogu se gravirati na poleđini s posebnom porukom po
vašoj želji za jedinstven poklon te kako bi ovjekovječili dragocjeni trenutak.

Uzbudljivu kolekciju Liens prestižne draguljarske kuće Chaumet istražite u luksuznom butiku Mamić 1970 u centru
grada Zagreba, na adresi Ulica Frane Petrića 7.

Izvor :PR

You may also like