Sunčane naočale su odraz vašeg stava

piše: Ida Pavić

Uživajte u ovom prijelaznom razdoblju uz svestrane stilove sunčanih naočala koje bez napora premošćuju jaz između zimske i proljetne mode. Odlučite se za bezvremenske klasike koje nadopunjuju različite kombinacije odjeće. Njihov elegantan i sofisticiran dizajn čini ih savršenim dodatkom za isticanje vašeg izgleda, od ležernog do posve formalnog.

Za one koji žude za isticanjem svog hrabrijeg stava, oversize okviri u živim nijansama ili geometrijskim oblicima nezaobilazan su dio ove sezone. Eksperimentirajte s razigranim uzorcima okvira ili šarenim lećama kako biste svojim modnim kombinacijama nagovijestili duh ranog proljeća.

Kako dani postaju dulji, a sunce sve snažnije sija, razmislite o ulaganju u nove sunčane naočale s polariziranim lećama kako biste smanjili odsjaj i povećali jasnoću. Ne samo da će vam pružiti vrhunsku zaštitu, već će podići vaš stil svojom modernom i elegantnom estetikom. Uparite svoje sunčane naočale s komadima iz vašeg ormara kao što su lagani šal, baloner ili traper jakne, uskladite teksture i slojeve kako biste bez napora stvorili šik izgled koji neprimjetno prelazi iz živahnog jutra u sunčano poslijepodne.

Dok se opraštate od zime i pozdravljate dolazak proljeća, ne zaboravite dotjerati svoj stil s modelima iz kolekcija Police, Furla Yalea, Philipp Plein i Furla, dostupni u maloprodajnoj mreži DeRigo partnera:Optika Livision i Optika Anda.

You may also like