Modni trendovi sunčanih naočala 2024.

piše: Ida Pavić

Najnovije modeli sunčanih naočala glamouroznog su stila

Talijanski modni div De Rigo ponovo oduševio novom sunčanom kolekcijom POLICE, YALEA, PHILIPP PLEIN, FURLA i FILA

Traženje idealnih sunčanih naočala često se može činiti kao izazov, osobito kada se trendovi rapidno mijenjaju. Poput pulsirajućeg ritma mode, trendovi u industriji sunčanih naočala neprestano se razvijaju i prilagođavaju kako bi odražavali zeitgeist našeg vremena. Svakako ni 2024. godina neće biti iznimka jer su trendovi duboko pod utjecajem ne samo visoke mode, već i društvenih promjena, tehnološkog napretka i sve većeg fokusa na održivost. Baš kao što netko bira odjeću koja odgovara njegovoj osobnosti, odabir savršenog para sunčanih naočala jednako je osoban i transformativan osjećaj.

Najnoviji trendove sunčanih naočala za 2024. godinu talijanskog modnog diva De Rigo!

POLICE ŽENSKA KOLEKCIJA

Elegantna, odlučna i odvažna: nova POLICE ženska kolekcija naočale posvećena je ženama snažnog i nesalomljivog duha, koje su uvijek znatiželjne i beskompromisne. Modeli iz sunčane kolekcije naočala u cijelosti odražavaju suštinu brenda POLICE i to geometrijskim oblicima i sportskim jakim linijama s izrazito podebljanim i metalnim umetcima. Različiti elementi, u kombinaciji s ukusom i originalnošću, obuhvaćaju vrijednosti i nepogrešiv stil POLICE branda u jednoj kolekciji. Svaki stil je uistinu poseban: sofisticirana krilca, kontrasti boja i metalnih klinova, apsolutni su protagonisti.

POLICE ženska kolekcija

POLICE MUŠKA  KOLEKCIJA

Drskost i odvažnost razumiju samo oni koji obožavaju POLICE. Nova POLICE muška kolekcija sunčanih naočala savršeno utjelovljuje identitet brenda koji – vjeran svojim izvorima – aktualizira stil 90-ih primjesama novoga, u kojem se pojavljuje nova ‘jedinstvena muškost’ koju treba doživjeti kao vlastitu osobnost. 15 sunčanih stilova dizajniranih za one koji se vole usuditi, s referencom na prošlost, ali s pogledom u budućnost. Kultni oblici i različiti elementi, poput logotipa Orla – simbola slobode – usredotočenost je na odnos između nasljeđa brenda i, doista, odvažnosti. Profinjeni detalji, uključujući trokutaste nitne, odvažni acetati i svi drugi vidljivi ukrasni detalji, kompletiraju kolekciju i jedinstven dizajn, koji tumači slobodu duha i DNK brenda POLICE.

POLICE muška kolekcija

YALEA

Sa svojom novom kolekcijom naočala YALEA još jednom dokazuje svoj kredibilitet kao brend koji se obraća ženama. Osim društvenog angažmana, iskazanog kroz brojne projekte, kolekcija cijeni suvremenu, slobodnu i jedinstvenu ženu. 20 novih sunčanih stilova osmišljeno je kako bi istaknulo ljepotu svakog pojedinog ženskog lica, a da nikada ne budu prenapadne ili prikrivene. Elegantni i očaravajući, novi YALEA stilovi naočala predstavljaju siluete koje su meke i vijugave poput vala; to je element koji predstavlja lajtmotiv cijele kolekcije, karakterizirajući svaki okvir s elegantnim detaljem. Čak i najjednostavniji okviri postaju jedinstveni i prepoznatljivi kombinacijom različitih acetata i kontrastnim klasičnim nijansama s najhrabrijim i najatraktivnijim bojama.

YALEA

Nova kolekcija sunčanih naočala Philipp Plein namijenjena je ljudima koji traže bezobziran izgled u duhu rock ‘n’ rolla. Uz kultni dizajn, isklesane oblike i privlačne grafičke elemente koji će zasigurno ostaviti dojam, modeli iz sunčane kolekcije za 2024. godinu dizajnirani su da inspiriraju najslobodnije osobe s najkvalitetnijim materijalima i personaliziranim detaljima poput šarki i višestrukih verzija logotipa. Svaki par naočala, jedinstven te vrste, dizajniran je do najsitnijih detalja: jarke boje i ekskluzivni uzorci od acetata, kao i kristali, lubanje, lančići te umetci od titana. Njihova izuzetna i profinjena izrada naglašava bogatstvo izbora, izražavajući savršenu mješavinu umijeća izrade i suvremenog stila.

Philipp Plein

Furla ženska kolekcija sunčanih naočala za proljeće/ljeto 2024. odražava novu estetiku brenda: minimalizam, elegancija i suvremenost. Modeli naočala s profinjenim okvirima suvremenog dizajna, savršeno stapaju osnovni i šik stil s naslijeđem brenda Furla. Acetat i metal, sami ili u kombinacijama, pažljivo su izrađeni predstavljajući različite duše Furla žene. Uz klasičnije nijanse, geometrije i jedinstvene detalje, boje se miješaju u rasponu od pastelne nijanse do živih tonova. 14 sunčanih modela vješto nadopunjuju kolekciju modnih dodataka, u smislu boje, elegancije s fokusom na detalje, kao što su logo, simbol i lajtmotiv linije „Arch“, koji stilovima daje jedinstvenost i prepoznatljiv izgled.

Furla ženska kolekcija

FILA odabire minimalistički stil za svoju najnoviju kolekciju, a inspiraciju je pronašla u savršenom spoju vintage oblika i inovativnim tehničkim elementima. Novi sunčani stilovi u potpunosti utjelovljuju FILA identitet i, kako bi proslavili 50 godina F-BOX-a, mnogi od ovih okvira prikazuju logotip kao prepoznatljiv element i dodatnu vintage referencu. Cijelu kolekciju karakterizira sofisticirani dizajnirani elementi koji nude i estetske i funkcionalne prednosti: od rotirajućeg logotipa i savitljivih krilaca do ‘memorijskog’ mosta, i clip-on mehanizma s polariziranim lećama. Nasljeđe brenda izraženo je u raznim detaljima, uključujući gumene umetke koji podsjećaju na uzorak na potplatima FILA tenisice, lakoći okvira i jedinstvenoj boja brenda, koji se repetiraju kroz cijelu kolekciju.

Modeli iz sunčane kolekcije 2024. dostupni su u maloprodajnoj mreži De Rigo partnera:
Optika Anda, Livision optika i Optika Jo-Jo.

IZVOR: PR

You may also like