New age ASH Vas vodi kroz svoj holistički pristup glazbi i životu

piše: Ida Pavić

Multiinstrumentalist Ash iz Montréala napravio je neke nove valove u glazbi u posljednjih nekoliko godina. Kroz svoje primamljive produkcije koje se nalaze na spoju između njegovog rodnog Kaira i grada koji sada zove domom, imao je priliku pokazati svoju umjetnost na mnogim mističnim mjestima, od Bijele pustinje u Egiptu preko suradnje s Cercleom, do zaljeva Bonjuk u Turskoj ili čak Mont-Royal u Montréalu. Iako objavljuje singlove od 2016., posebice ‘Mosaïque’ koji oduzima dah, za koji je videospot snimljen na piramidama u Gizi, 2022. obilježit će Ashovo prvo izdanje s više pjesama s ‘About Life’.

“Važno mi je pokazati svijetu da elektronska glazba uživo nije samo DJ-eva i da bi mogla uključivati ​​i instrumente. Volio sam DJ-irati, i još uvijek volim, ali također volim svirati i svirati uživo sa svojim instrumentima. Također je odigralo veliku ulogu u mojoj karijeri objavljivanje ovih sesija uživo na Youtubeu od pandemije i približavanje (čak i ako je samo virtualno) mojim slušateljima, tako da mogu iskusiti ono što nisu mogli od početka. pandemije. Mislim da je lijepo iskustvo još uvijek moći gledati umjetnika kako izvodi svoju glazbu uživo i improvizira oko nje. To mi je definitivno najdraži dio moje glazbene karijere.”

ASH , When we Dip intervju

Postapokaliptični ambijent napuštene autoceste 113 u sjevernom Québecu – Sjajni redatelj Phil Rouleau smislio je ovu lokaciju kad je ASH izrazio želju za snimanjem Mourning uživo u distopijskom okruženju, kako bi prikazao tugu i ljutnju koju je osjećao dok je skladao ovu pjesmu.

Spot sniman u Kairu, Egipat. Mjesto gdje je ASH odrastao : ‘Maadi’, škola ‘Lycée Français du Caire’, obitelj, stan, omiljena hrana i prekrasni ljudi i ulice Kaira.

“Budući da je video o mojim domovima, nisam mogao zamisliti ovo snimanje bez uključivanja svog drugog doma, Montréala, gdje sam proveo neke od svojih najnevjerojatnijih godina sa suprugom, najboljim prijateljima i mojom pahuljastom i mrzovoljnom mačkom koju ćete upoznati u ovom video! Nadam se da ćete uživati ​​gledajući ga onoliko koliko smo mi uživali snimajući ga!”

ASH o spotu HOMES
najpoznatiji hit MOSAIQUE by ASH kompilacija koja oduzima dah , spot snimljen ispred Piramida u Gizi

IZVOR: PR & unsplash by gracious-adebayo // Više info : https://whenwedip.com/2022/02/interview-ash/

Novi Album ‘About Life EP’: https://ash.ffm.to/aboutlifeep

Follow: Ash

You may also like