Niche mirisi za put oko svijeta- BIRKHOLZ

piše: Tony Lux

Philip Birkholz, osnivač istoimenog parfemskog niche brenda iz Berlina, predstavio je mirise koji se nalaze u portfoliu parfumerije Martimex s izrazitom strašču i znanjem ali i učinkom svakog mirisa : sjećanjima punih emocija.


Sa sjedištem u Berlinu, ručno stvarani mirisi prema najvišim standardima kvalitete.

Iza Birkholza stoji obitelj kojoj su velika strast mirisi. Svaki član obitelji predstavlja jedinstvene vrijednosti i individualnost koje su ujedinjene u njihovim mirisnim kompozicijama. Birkholz brend je time produžetak obitelji i oslonac je inspiracije i ljubavi. Ovi čimbenici omogućuju im stvaranje izvanrednih mirisa i uspostavljanje bliskog odnosa s kupcima. Za sastav mirisa koriste isključivo parfemska ulja najviše kvalitete, isti visoki zahtjevi se primjenjuju i u dizajnu i izradi bočica. Svaki parfem je individualan kao i osoba koja ga nosi. S vlastitim strojevima za punjenje, ručno pune parfeme u tvornici u Berlinu.

U četvrtak, 6.7.2023. u Martimexu u Vlaškoj je predstavljen novi brand na hrvatskom tržištu : Birkholz.

Samu prezentaciju održao je vlasnik branda, Philip Birkolz koji je oduševio sve prisutne svojom strašću prema mirisima i načinu predstavljanja.

Philip svoje mirisne inspiracije sakuplja u jedinstvenim trenucima života i nezaboravnim putovanjima. Te priče realizira zajedno s renomiranim parfumerima i bilježi ih u umjetničkim kompozicijama njegovih parfema.

„Najljepši kompliment je osmijeh na tvojim usnama, dočaran savršenim mirisom.“ Philip Birkholz

Classic Collection. Mirisi koji izražavaju vašu priču.

Njihova klasična zbirka prikazuje priče pune uspomena i žudnje za putovanjem. Za sastav Classic kolekcije putovao je parfemski sommelier Philip Birkholz diljem svijeta i inspirirao se trenucima života. Od divlje obale Kalifornije do ljetnih noći na Ibizi i natrag do beskrajnog neba Berlina. 12 raskošnih skladbi s 12 izuzetnih priča.

Black Collection. Tajanstveno. Raskošno. Mistično.

Čarolija svjetluca u moru pod suncem arapske pustinje. Brodski jarboli pucketaju i pucaju na vjetru dok čarolija kroči na obalu. Ovim mjestom lebdi miris davno zaboravljenog svijeta. To je tek početak njegovog putovanja. Luksuzne kompozicije slijede tragove parfemske umjetnosti u skrivenim dijelovima svijeta: duž Mediterana do najudaljenijih rubova Europe, kroz pustinje i oaze Orijenta, preko vrhova Himalaja i dubina oceana dalekog istoka.

Italian Collection. Talijansko putovanje.

Uronite u nezaboravno putovanje kroz talijanske krajolike i trenutke koji oduzimaju dah uz ekskluzivnu talijansku kolekciju. Inspirirana izuzetnim divljim putovanjem kroz jedinstvena mjesta u Italiji, parfemski sommelier Philip Birkholz kreirao je svaku kompoziciju. Šest luksuznih mirisa poziva vas da otkrijete šarene mirise Italije od jutra u Milanu do noći u Notu.

Birkholz mirisi dostupni su u Martimex parfumerijama na Trgu bana J. Jelačića 11, u Vlaškoj 70b, Ilica 73 i u Rijeci na Korzu 6C te putem https://martimex.hr/brand/birkholz/

IZVOR :PR & https://www.birkholz-perfumes.com/pages/uber-uns

You may also like