Nova regeneracija od najpoznatijeg brenda za kosu

piše: Danijela Kušen

PANTENE PREDSTAVLJA NOVU LINIJU MOLECULAR BOND REPAIR S PERLICAMA PRO-V NUTRI

Tehnološki napredna, vrhunska linija donosi do 100% regeneracije kose na molekularnoj razini, poništavajući sve vidljive znakove oštećenja kose.

Kolekcija Pantene Molecular Bond Repair je rezultat sedmogodišnjeg istraživanja koje su proveli Panteneovi stručnjaci. Regeneracija kose na molekularnoj razini je revolucionarna inovacija i još jednom Pantene svrstava u sam vrh brendova za njegu kose. Stručnjaci koji su radili na razvoju linije su svjesni da vrijeme i kućni budžet igraju značajnu ulogu u njezi kose. Pantene zato donosi vidljive rezultate odmah i to uz cijene drogerijskih proizvoda. Posebnosti ove kolekcije daju prednost rekonstrukciji, zaštiti i jačanju fizičke strukture kose i iznad svega donose novu razinu popravka kose kroz regeneraciju“, izjavila je marketing menadžerica Procter & Gamblea, Roberta Čirjak.

Sena Gačić i Roberta Čirjak uz Edita Pršić Babić predstavile su Pantenovu novu liniju

Nova linija Molecular Bond Repair

Kao moderno rješenje za kosu koja pati od svakodnevnih oštećenja uzrokovanih ravnanjem i oblikovanjem do onih težih uzrokovanih izbjeljivanjem, keratinskim tretmanima i bojenjem, Pantene nastavlja donositi nova viđenja istinski regenerativne njege kose. Jednokratna rješenja standardnih šampona, balzama i maski koji oštećenja prekrivaju umjetnim sjajem za privremene rezultate jednostavno nisu dovoljno dobra. Dizajnirana da djeluje zajedno kao sustav ili pojedinačno, linija Molecular Bond Repair detaljno je razvijena za regeneraciju kose, tako što je jača iznutra.

Perlice Pantene Pro-V Nutri

U samom srcu ovog tipa regeneracije kose su perlice Pantene Pro-V Nutri. Svaki proizvod iz ove linije sadrži 5000 koncentriranih regenerativnih nutritivnih perlica koje se u potpunosti otapaju i otpuštaju milijune hranjivih tvari pri svakoj upotrebi. Kao rezultat toga, zahvaljujući formuli bogatoj nutrijentima, kosa je do 100% regenerirana i tako zdrava da izgleda kao da je uistinu živa. Pružajući najintenzivniju razinu regeneracije kose, novi intenzivni balzam Pantene Molecular Bond Repair cilja na one s ekstremnim oštećenjima kose uzrokovanim izbjeljivanjem, keratinskim tretmanima, trajnom i farbanjem, za regeneraciju veza u vlasima kose na molekularnoj razinu, pa dobivate vidljivo zdraviju kosu koja odiše životom.

Linija Pantene Molecular Bond Repair

INTENZIVNI BALZAM PANTENE MOLECULAR BOND REPAIR Regenerira kosu na molekularnoj raziniKao najkoncentriraniji i najmoćniji proizvod u ovoj liniji, s formulom koja sadrži više od 5000 perlica Pantene Pro-V Nutri, ovaj tretman za dubinsku njegu obnavlja hidrofobne i štiti kovalentne veze. Dovoljno ga je ostaviti na mokroj kosi samo 3 minute kako bi njegovo dubinsko molekularno djelovanje postalo vidljivo i na površini kose. 

BALZAM PANTENE MOLECULAR BOND REPAIR Jača kosu na molekularnoj raziniOvaj višenamjenski balzam obogaćuje i jača kosu zahvaljujući naprednoj tehnologiji. Možete ga isprati ili ostaviti na kosi. Popravljajući oštećenja kose na molekularnoj razini, ovaj balzam obnavlja kosu pri svakoj upotrebi. 

ŠAMPON PANTENE MOLECULAR BOND REPAIR Štiti kosu na molekularnoj raziniS najvećom Panteneovom koncentracijom nutrijenata Pro-V, ova formula čisti i štiti kosu na molekularnoj razini, za kosu koja je toliko vidljivo zdravija i regenerirana, da imate osjećaj da je doista živa.

Eva Centrih_Jasna Vale

Više ne morate pristajati na kompromise u pogledu vremena ili troškova kako bi zdravlje vaše kose bilo na optimalnoj razini. Dugi, komplicirani režimi njege i redoviti odlasci u salon konačno su stvar prošlosti. Fokusiranje na vrhunsku kvalitetu svakog osnovnog proizvoda za njegu kose smanjilo je potrebu za beskonačnim brojem koraka i neprestanim proširivanjem palete dodataka za njegu kosu. Nenadmašna kvaliteta i koncentracija svakog sastojka sada je usredotočena na obnavljanje veza u kosi pri svakoj upotrebi.

Jasna Vale

 

Linija Pantene Molecular Bond Repair je dostupna u trgovinama dm – drogerie markta, Bipe, Muellera i ostalih drogerijskih lanaca.

Izvor: PR

You may also like