Nove kolekcije naočala za 2023. godinu

piše: Ida Pavić

Noviteti brendova Police, Yalea, Philipp Plein, Furla i Fila

Renomirana talijanska tvrtka De Rigo Vision, svjetski lider u proizvodnji i distribuciji sunčanih naočala, predstavila je nove kolekcije prestižnih modnih brendova za sezonu proljeće/ljeto 2023.

Tvrtka De Rigo Vision ponovo je dokazala svoju visoku etabliranost na domaćoj i međunarodnoj modnoj sceni predstavljajući kvalitetne naočale vrhunskog stila, a istovremeno odražavajući prepoznatljivu talijansku estetiku.

Najnovije kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2023. nude veliki izbor različitih stilova i nijansi :

Ženska kolekcija Police predstavlja kolekciju sa šest sunčanih i šest dioptrijskih naočala, a dizajn svake od njih odražava duh brenda u upečatljivim i gradualnim nijansama. Kolekcija se posebno ističe po acetatima vrhunske kvalitete, a krase ju ukrašeni geometrijski motivi i ugrađeni detalji glitera. Ove naočale utjelovljuju stil prave Police žene s istaknutom osobnosti i koja uvijek prati najnovije trendove.

U muškoj kolekciji ističu oblici naočala od stilova s dvostrukim profilom iz kasnih osamdesetih godina pa do stilova iz devedesetih s prepoznatljivim elementima kao što je slovo „P“ i krilati logo.  Geometrijski oblici, kvalitetni i sofisticirani materijali, plava leća te okviri od beta titana karakteriziraju sve modele.

Nova Yalea kolekcija može se opisati u tri riječi: elegantno, ženstveno i šareno. Cilj je promovirati suvremene žene, njihovu jedinstvenost i prirodnu ljepotu, a stilovi naočala su dizajnirani kako bi istakli lice svake žene. Visokokvalitetne i moderne sunčane i dioptrijske naočale karakteriziraju geometrijski oblici i unikatni detalji. Šareni i privlačni acetati, kombinacije prozirnih folija i kontrasta zaslužne su za elegantne naočale čistih linija.

Zabavno, provokativno i s prizvukom Rock’n’Rolla, riječi su koje najbolje opisuju novu Philipp Plein kolekciju. U skladu s prepoznatljivim karakteristikama brenda, ova kolekcija ističe se profinjenim oblicima, maksimalističkim detaljima i dekorativnim elementima. Naočale su dizajnirane za samopouzdane žene i muškarce koji se ne boje istaknuti i pokazati svoju osobnost. U fokusu kolekcije su predimenzionirani oblici pojačanog volumena s odvažnim ukrasnim elementima kao što su lubanje, nitne i kristali. Svi detalji naglašavaju raskoš cijele kolekcije, kao i šesterokutni ‘PP’ logotip.

Furla predstavlja sunčane naočale i dioptrijske okvire kroz koje spaja inovaciju i tradiciju, dok istovremeno slavi prepoznatljiv talijanski stil brenda. Sofisticiran i bezvremenski izgled postignut je kroz nove stilove i reinterpretaciju bestsellera koji podsjećaju na palete boja. Naočale su dostupne u intenzivnijim i svjetlijim nijansama s punim bojama ili u kombinaciji s prozirnim folijama koje utjelovljuju karakter ovog brenda. Posebni detalj kolekcije je kultni logo ‘Arch’ koji se pojavljuje u nekoliko različitih varijanti – izrađen od metala na krilcima, na vidljivoj unutarnjoj jezgri koja se vidi kroz prozirne acetate ili kao složeni ukrasni detalj oko leća.

Stil FILA sunčanih naočala odražava dvije strane brenda, onu klasičniju i elegantniju te onu suvremeniju čiji je fokus na modu i lifestyle. Kroz ovu kolekciju nastoji se poboljšati stil i dugogodišnja povijest brenda te uvijek uz originalne detalje unijeti dašak novoga, a cilj je privući što veću ciljanu publiku i interpretirati FILA identitet kroz 27 novih stilova. Fleksibilna krilca od dvije različite veličine, ukrasni detalji i boje inspirirane pop artom glavne su karakteristike svih modela.

Kolekcija proljeće ljeto 2023. dostupna je u maloprodajnoj mreži De Rigo partnera.

Modeli iz kolekcije Philipp Plein ekskluzivno su dostupni u Optici Anda.

Izvor : PR De RIGO

You may also like