Novi DIOR : J’adore Les Adorables

piše: Tony Lux

Dior J’adore Les Adorables linija za savršeno senzualno iskustvo vaše kože

Nježan prije svega, J’adore Parfum d’Eau otvorio je vrata novom načinu nošenja mirisa, svojom nježnom i ugodnom formulom “vode za kožu”. Sada stiže Les Adorables, kolekcija u kojoj su tri mirisne kreacije za njegu i uljepšavanje tijela: piling, krema te svjetlucavi gel za tijelo

Krajem prošle godine Dior J’adore, jedan od najpoznatijih i najomiljenijih parfema na svijetu, stigao je u novoj verziji – kao Parfum d’Eau, odnosno kao parfem na bazi vode. Riječ je o inovativnoj formulaciji koja ne sadrži alkohol i svojevrsnoj revoluciji u svijetu parfema, a rezultat je patentirane nano-emulzijske tehnike jednog japanskog laboratorija koji ju je inicijalno osmislio za proizvode koji su namijenjeni isključivo njezi kože. 

J’adore priča sada se nastavlja kolekcijom Les Adorables, koja se sastoji od tri mirisne kreacije za njegu tijela: kreme za tijelo, svjetlucavoga gela za tijelo i svjetlucavog pilinga za tijelo koji upotpunjuju senzualni J’adore ritual njege. Nježno zaobljena poput savršene amfore, zlatna i polirana poput dragocjenih kamenčića, ambalaža za ova tri proizvoda potpuno je redizajnirana na luksuzan i održiv način, s prepolovljenom težinom stakla.  

J’adore Les Adorables Shimmering Scrub

Obogaćena ekstraktom pamuka i prožeta česticama 24-karatnog zlata, njegova se tekstura u dodiru s vodom pretvara u mliječno ulje koje nježno eksfolira kožu, pružajući joj ugodu i sjaj. Svježih i cvjetnih nota mirisa J’adore, ovaj piling neizostavan je dodatak kremi i svjetlucavom gelu za tijelo. 

J’adore Les Adorables body cream

Obogaćena voskom jasmina i ekstraktom pamuka, formula J’adore Les Adorables kreme za tijelo sadrži više od 90% sastojaka prirodnog podrijetla. Njeguje i hidratizira, a njena glatka, fina tekstura lako se upija i ostavlja kožu mekom i baršunastom, okupanom najsvježijim notama J’adorea cijeli dan.

J’adore Les Adorables Golden Shimmering Gel

Očaravajući kao i uvijek, svjetlucavi gel za tijelo koji poboljšava kožu prožet česticama 24-karatnog zlata sada je obogaćen ekstraktom jasmina i nudi formulu razvijenu s više od 96% sastojaka prirodnog podrijetla. Svjež je i lagan kada se nanese na dekolte ili ramena, a njegova prozirna gelasta tekstura odmah se upija i poboljšava kožu sedefastim sjajem.

J’adore Les Adorables ritual njege:

Izdašno umasirajte svjetlucavi piling na vlažnu kožu kako biste ga pretvorili u nježno mliječno ulje. Isperite i osušite.

Obilno nanesite kremu za tijelo i masirajte dok se ne stopi s kožom.

Osvježite kožu nanošenjem osvježavajućeg i svjetlucavog zlatnoga gela.

• Dodajte završnu točku ritualu ljepote špricanjem J’adore Parfum d’Eau mirisa.

IZVOR : PR Dior

You may also like