Novi kriterij ljetovanja: wellness, trening, sunce i ured

piše: Tony Lux

Wellness znači blagostanje na svim razinama – od tijela i duše, preko unutarnje i vanjske ljepote do luksuznog spa okruženja u kojem je individualno blagostanje ključno. Velika je potražnja odmora koji uključuje osim sunca i mora i wellness, ali također i teretanu te mogućnost najma konferencijskih dvorana ili uredskih prostora.

SPALATO Spa u Radisson Blu Resort & Spa, Split

Novi koncept SPALATO SPA u renomiranom hotelu Radisson Blu Resort & Spa u Splitu pruža maksimalnu ugodu i usluge te sadržaje za najzahtijevnije goste i poslovne ljude tijekom izazovnih poslovnih putovanja i konferencija.

Direktno uz obalu Jadrana, Radisson Blu Resort & Spa nalazi se u neposrednoj blizini centra grada Splita…

2600 m² impresivnih vanjskih područja i bazena i razne restorane, barove, fitness centar te vlastiti beach club Mistral uz fascinantni pogled na more

Wellness doživljaji dovode tijelo i dušu u harmoniju a u SPALATO SPA imate i besprijekoran izbor tretmana za lice i tijelo uz klasičnu ponudu sauna i bazena.

Ljetni tretmani – ljetni osjećaj za kožu

Power of the Sea Signature tretman

Ovaj tretman njeguje kožu regenerativnom snagom morskih minerala i algi, smanjuje upale i potiče prirodnu detoksikaciju. Idealno za pomlađivanje kože izložene suncu.

ELEMIS SuperFood Facial

Boost hranjivim tvarima pun superhrane i esencijalnih minerala – ELEMIS SuperFood tretman lica revitalizira stresiranu i opterećenu kožu bogatom mješavinom superhrane, esencijalnih minerala poput magnezija, kalija i cinka te vitaminima A i E. Aktivna maska hidratizira, detoksicira i opskrbljuje kožu energičnim hranjivim tvarima. Za prirodno osvježen izgled i kožu punu vitalnosti. Idealno za sve koji žele osvježiti izgled iznutra prema van.

Soin Hydréclat Facial

Doživite ultimativnu glatkoću: Soin Hydréclat od Biologique Recherche intenzivno hidratizira kožu lica, vrata i dekoltea te poboljšava teksturu i čvrstoću kože zahvaljujući naprednim tehnikama i visokokvalitetnim sastojcima. Za svjetlucavu hidratiziranu kožu koja zrači vitalnošću.

Beauty tehnologije – s hightech do “High-Beauty”

Napredne tehnološke tretmane, najmodernije tehnologije ljepote, stručnost i vrhunska kvaliteta spajaju se u ovim inovativnim tretmanima kako bi se ostvarili hightech tretmani sa vidljivim, dugotrajnim rezultatima.

OXYjet

OXYjet tretmani koriste čisti kisik pod pritiskom koji duboko prodire u kožu i opskrbljuje je vitaminima, mineralima i hranjivim tvarima kako bi potaknuo obnovu stanica i proizvodnju kolagena. Za čvršću kožu i mlađi izgled.

HydraFacial MD®

Kao kruna u pogledu detoksikacije i hidratacije kože, HydraFacial MD® tretman predstavlja vrhunac u detoksikaciji i hidrataciji kože. Ovaj neinvazivni postupak koji kombinira čišćenje, piling, ekstrakciju, hidrataciju i antioksidativnu zaštitu rezultira čišćom, ljepšom kožom, potpuno bez nelagode.

icoone®

Za one koji traže nekirurško rješenje za zatezanje kože i oblikovanje tijela, icoone® nudi revolucionarnu mogućnost postizanja vidljivih rezultata. Ovaj tretman koristi mehaničke tehnike masaže kako bi potaknuo mikrocirkulaciju i limfnu drenažu, smanjio celulit te poboljšao elastičnost kože i oblikovao tijelo.

IZVOR : PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

You may also like