Novi niche parfem senzualnih nota kuće PARFUM DE MARLY

piše: Tony Lux

Valaya, novi miris Parfums de Marly

Miris koji imitira ženstvenost kože i čistog pamuka kreiran je od strane francuskog parfimera Quentin Bischoma (Givaudan). Ovaj senzualan miris, poput oblaka je najnježnijeg pamuka a opet vrlo atraktivan detalj kad je u pitanju erotizam žene.

Bočica podsjeća na baroknu podsuknju koja skriva mnoge senzualne tajne, ali i na bijelu košulju koja se nosi izravno na kožu te idalno spaja s novim mirisom Valaye naglašavajući imaginaciju senzualnosti kože i elegancije modnog izričaja. Bezvremenost Valaye očituje se upravo u provokaciji intimnih osjećaja pomoću svojih senzualnih nota :

U srcu Valaya mirisa parfimer Quentin Bisch kreirao je vrlo sofisticiran prozirni buket oko cvijeta naranče, pojačan eliksirom doziranog mošusa i u krajnjem doživljaju tj top noti upotpunjen punoćom mirisa plemenitog drveta i vanilije.

Ekstrakt mandarine

U Valayinom buketu gornjih nota, mandarina je glavna utješna nota par excellence – u određenim kulturama mandarina je čak osnova poznate meditacije svjesnosti. U proizvodnji se koristi mandarina uzgojena u Italiji i zahvaljujući ekskluzivnom procesu ekstrakcije kore i pulpe voća, koji sadrži i mirisne komponente, postiže se rekuperacija soka koji se obično baca.
Rezultat je svjež, sočan aspekt koji je prirodan u njegovoj proizvodnji i u njenom olfaktivnom pretvaranju.

Ekstrakt amber(fix)

Senzualnu bazu formule Valaya čini ambrofix a ustvari je je molekula koja se postupno oslobađa nakon kontakta s kožom imitirajući pritom tople facete jantara ( AMBER / AMBRA ) , čija je 100% prirodna i biorazgradiva alternativa.
Tradicionalno ambrofix je molekula ekstrahirana iz sirovog sastojka iz muškatne kadulje, dok se danas ekstrahira iz
šećerne trske pomoću jedinstvenog procesa biokonverzije, najodrživija metoda za proizvodnju ove note, s optimalnom
učinkovitošču ugljika i 100 puta nižeg korištenja prirodnog staništa potrebnog za proizvodnju.

Gradaciju mirisa drvenastog mošusa i minimalističke cvjetne note postiže sinergijom prirodnih materijala i inovativnosti molekule.

“Valaya izaziva osjećaj pamuka na koži. To je parfem poput čahure koji je istovremeno senzualan i elegantan.

Bijeli parfem pun kontrasta, delikatan, ali nevjerojatno upečatljiv.”

Julien Sprecher

Izvor : PR ( prodajno mjesto : Parfumerija Lana )

You may also like