NOVO OTKRIĆE U NJEZI KOŽE IZ VRHUNSKIH LABORATORIJA

piše: Danijela Kušen

Novi pristup u anti age njezi kože lica

Nakon 15 godina opsežnog istraživanja vrhunski laboratoriji donose interesantne odgovore  o procesima u koži tijekom najizazovnijeg perioda regeneracije. Tijekom noći.

Većina ljudi je upoznata sa činjenicom da se preko noći koža najbolje regenerira, međutim najnovija istraživanja pokazuje da postoje faze i mehanizmi koje možemo regulirati posebnim pristupom u njezi.

Sisley Paris je integrirao svoja dostignuća u formulama i mehanizmima koji trenutno, autentično i brzo regeneriraju kožu lica.

Noćno pomlađivanje kože se odvija u 3 bitna i neodvojiva koraka

Koža tijekom dana prolazi kroz različite stresne situacije od vanjskih utjecaja do unutarnjih negativnih promjena uslijed nedovoljne opskrbe hranjivim sastojcima i nedovoljne hidratacije do hormonalnih disbalansa uzrokovanih povišenim kortizolom te neadekvatnom ishranom.

Nakon dnevnog izlaganja stresu dolazimo u period noćne regeneracije kada je koži potreban odmor što je glavni preduvjet za kompleksnu regeneraciju.

Sisley Paris kozmetička kuća je svojim detaljnijim istraživanjem došla do otkrića kako se noćna regeneracija našeg najvećeg organa tj kože  odvija u 3 specifične faze i donosi mehanizme koji se uvelike razlikuju od dosadašnjeg pristupa

 Naime u noćnom ciklusu pomlađivanja odnosno obnavljanja kože u 3 faze fokus je na aktivaciji bioloških procesa pomoću OSNOVNOG REGENERACIJSKOG KOMPLEKSA patentiranog nakon dugogodišnjeg i preciznog istraživanja u laboratoriju SISLEY PARIS i sastavljenog od iznimno snažnih sastojaka.

  • PRVI KORAK : DETOX – dubinsko čišćenje limfe od negativnih otpadnih tvari
  • DRUGI KORAK : RESINHRONIZACIJA – potiče se rad stanica i omogućuje regeneraciju prije diobe stanice. Serotonin koji koža luči tijekom dana postupno se tijekom večeri zamjenjuje melatoninom ( hormonom sna ) uz pomoć specifičnog enzima, timezyme.
  • TREĆI KORAK : REGULIRANJE stanične diobe na način da se stimulira dioba i unaprijeđuje kvaliteta

Osim što se proizvodi u mozgu, Sisley Paris je otkrio da se melatonin sintentizira u koži te igra bitnu ulogu u regeneraciji i obnovi kože. Uz njegovu pomoć se stanice kože sinhroniziraju a taj proces se inače usporava starenjem.

SISLEY PARIS IMA POSEBNU STRATEGIJU : STIMULIRATI PROIZVODNJU MELATONINA I TIMEZYNE*

NAJNOVIJI REGENERATIVNI KOMPLEKS sastavljen je od 25 moćnih  sastojaka koji čine SUPREME ANTI AGEING njegu SUPREMŸA AT NIGHT

Sisley Paris  Supreme Anti-Aging  proizvodi za njegu kože iznimnih su tekstura, teksture su dobivene složenim i delikatnim procesima emulzifikacije kako bi bili što maziviji i upijali što brže i dublje u kožu ;stoga su pogodni od suhe do normalne mješovite te masne kože..

The Supreme Anti-Aging Skin Care (Douglas i Lana Parfumerije)
Nježna, bogata a opet brzo upijajuća emulzija koja ostavlja svileni trag na koži.
*Za normalnu do mješovito / masnu kožu
Nakon mjesec dana uporabe koža je 95 % elastičnija, nježnija i čvršća*

*rezultati kliničkih ispitivanja na 20 žena koje su proizvod koristile  kao noćnu njegu( od 45 do 65 godina starosti – normalna,mješovita i masna te osjetljiva koža) ističu probleme sa izrazitim borama, intenzivnim pojavljivanjem finih linija na koži uslijed dehidracije, nagli gubitak čvrstoće te pojava sivog i ugaslog tena.

The Supreme Anti-Aging Skin Cream ( Douglas i Lana Parfumerije)
Bogata i čvrsta tekstura kreme koja se u dodiru sa kožom topi i daju apsolutnu ugodu bez teškog osjećaja i filma na koži.
**Za suhu i izrazito suhu kožu.
Nakon mjesec dana korištenja čvrstoća kože je bolja za 91 % a bore i fine linije manje su za za 80% **

**rezultati kliničkih ispitivanja na 22 žena koje su proizvod koristile jednom dnevno  ( od 45 do 65 godina starosti – normalna,mješovita i masna te osjetljiva koža) koje ističu probleme sa izrazitim borama, intenzivnim pojavljivanjem finih linija na koži uslijed dehidracije, nagli gubitak čvrstoće te pojava sivog i ugaslog tena.

Revolucionarni masažni alat za lice i vrat tvrtke Sisley Paris – Douglas i Lana Parfumerije

Gingko Gua Sha – revolucionarna inovacija kao dodatan i učinkovit alat uz svakodnevnu njegu i aplikaciju anti age proizvoda

GINKGO GUA SHA

Sisley je stvorio revolucionarni proizvod – masažer Gua Sha  inspiriran kineskom tehnikom koja koristi alat za potezanje po koži i potiče zaglađivanje i oblikovanje lica. Ovaj masažni uređaj oblikovan je prema silueti lista ginkgo bilobe – ključnog sastojka u mnogim najpoznatijim sastojcima Sisley brenda ali i oblik koji je  namijenjen  za idealne i nježne masaže povlačenjem duž kontura vašeg lica kako bi se opustili mišići i intenzivno potaknuli procesi obnove kože. Koristi se s omiljenim serumom i kremom kako biste stimulirali ključne energetske točke.

Ginko Gua Sha nadopunjuje kolekcije protiv starenja Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge i Supremÿa La Nuit koja predstavlja cutting edge u inovacijama njege za regeneraciju oštećenja na koži koja uzrokuju starenje.

Ovaj luksuzni masažni alat, izrađen od prirodno hladnog Zamac-a, dizajniran je kako bi idealno pratio vašu jutarnju i večernju beauty rutinu uz pružanje  apsolutne ugode i blagostanja tijekom izvođenja tehnika masaže protiv različitih znakova starenja kože. Razvijen da se savršeno prilagodi konturama i linijama lica, omogućuje vam izvođenje jednostavnih, ali učinkovitih pokreta zaglađivanja, podizanja, oblikovanja, ispravljanja i poticanja.

KAKO KORISTITI

Koristite Gingko Gua Sha na licu i vratu, ujutro nakon nanošenja Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge i navečer nakon nanošenja Supremÿa La Nuit Supreme Anti-Aging Skin Care ili Supreme Anti-Aging Cream, s posebnom masažnom tehnikom.

Ginko Gua Sha provodi limfnu drenažu, opuštanje mišića, lifting kože lica i akupresuru kože koja doprinosi boljem zdravlju.

Članak izrađen u suradnji sa Sisley Paris Hrvatska

You may also like