Nužni make up : tekući puder, maskara i novo DIOR rumenilo

piše: Ida Pavić

Kultna rumenila Dior Rouge Blush imaju nove formule i raskošne boje

Bez obzira na to želite li diskretno zarumenjene obraze ili izgled dive s crvenog tepiha, kreativni direktor Dior Makeupa, Peter Philips, ima rješenje. “Redizajnirano” slavno Rouge Blush rumenilo s 90% prirodnih sastojaka dolazi u 10 nijansi, uključujući mat, satenski, sjajni i holografski efekt.

Nekada je sve što vam treba nakon neprospavane noći malo čarobnog praha koji budi lice i kreira iluziju svježine, zdravlja i mladosti. Bilo da želite postići prirodan izgled, poput boje koju dobijete nakon blagog trčanja, ili dramatičan poput diva s crvenog tepiha, rumenilo je ključ. Ali pritom nipošto ne želite izgledati poput klauna! A tko je bolji čitač ženskih misli od maestra boja Petera Philipsa, kreativnog direktora Dior Makeupa.

Za divan početak jeseni, Dior predstavlja novo izdanje svog prepoznatljivog rumenila za zdrav izgled kože, zahvaljujući intenzivno pigmentiranim dugotrajnim bojama. Njegova formula sadrži 90% sastojaka prirodnog podrijetla što mu osigurava udobnost tijekom cijelog dana.

10 nijansi, 4 finisha, ultrapigmentirane boje

“Želio sam rumenilo u prahu koje neće izgledati zastrašujuće. S Rouge Blushom, svaka žena može graditi boju, od ultra-prirodnog rezultata koji je gotovo nevidljiv do intenzivnog izgleda. Neke žene će eksperimentirati profesionalnim tehnikama dok će se druge zabavljati nanoseći boju gdje god žele – na nos, ispod očiju ili na kapke… Jer tako je jednostavno i užitak ga je nanositi”, zaključuje Peter Philips, kreativni direktor Dior Makeupa.I – Voilà – zvijezda je rođena

Rouge Blush rumenilo dolazi u 10 dugotrajnih nijansi s četiri završne obrade:

– MAT: za sofisticiran i prirodan izgled.

– SATENSKI: za osvježavajući izgled s prirodnim sjajem.

– SJAJNI: biserni efekt za sjaj na jagodicama.

– HOLOGRAFSKI: s efektom holografskog sjaja za višedimenzionalni sjaj.

Četiri posebne nijanse slave ove završetke:

– 100 NUDE LOOK: savršena kombinacija ružičaste i bež za “nude” izgled.

– 028 ACTRICE: neodoljiva, sjajna, satenska koraljna.

– 219 ROSE MONTAIGNE: ikonička roza s bisernim sjajem.

– 601 HOLOGRAM: holografska roza za naglašavanje jagodica.

Novi prah obogaćen je visokointenzivnim pigmentima. Nakon stotina testova, Diorovi laboratoriji kreirali su mekan i svilenkast prah koji se savršeno stapa s kožom. Novi proces formulacije temelji se na dva koraka: odabiru pigmenata za savršenu kompatibilnost s kožom te vlaženju praha za očuvanje intenziteta.

90% sastojaka prirodnog podrijetla

Rumenilo mekane teksture sadrži 90% sastojaka prirodnog podrijetla i osigurava dugotrajnu udobnost bez osjećaja suhoće ili zatezanja. Pakiranje i četkica su dobili novo ruho. Četkica s kosim rezom dizajnirana je za precizno nanošenje i prilagođava se različitim dijelovima lica.

Nužni make up doista mora sadržavati Tekuću podlogu, rumenilo i maskaru jer uz to lice može izgledati potpuno prirodno a opet uz zdravi sjaj i izražajnost očiju. Birajte maskaru koja najbolje istiće trepavice jer time i oči dobivaju jaču izražajnost.

Diorshow Black Out – Black Out daje vam fascinantan izgled u jednom pokretu i nevjerojatno guste trepavice u najdubljoj crnoj boji.

IZVOR:PR / DIOR službena stranica

You may also like