Philip B. Botanicals – ekskluzivno predstavljanje revolucionarnog koncepta njege

piše: Danijela Kušen


Prvi posjet Hrvatske holivudskog stručnjaka za kosu i vlasište, Philipa Berkovitza, obilježen je ekskluzivnim događanjem u restoranu Dubravkin put gdje se više od stotinu gostiju, partnera i prijatelja brenda iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, okupilo se kako bi upoznalo osnivača brenda Philip B i njegovog poslovnog partnera Michaela Huobera. Događaj, dodatno naglašen glazbom DJ Felvera, pružio je priliku za ležerno druženje i upoznavanje novih proizvoda. Među uzvanicima su bile i poznate osobe poput Lucije Šerbedžije, Marijane Batinić, Martine Tomčić, Tamare Vrdoljak, Iris Cekuš, Pedra Solza, Julije Nydal, Ecije Ojdanić, Željke Udovičić Pleština, Tare Thaller, Ivane Roščić, Ane Begić Tahiri, Ive Radić, Saše Jokovića, Saše Lozara, Saše Joke, Milene Maršić, Teute Mesaroš, Ante Pažanina, Ivane Vukušić, Korane Marović, Rite Rumora, Dajane Pajkić, Ivana Lozića, Damira Kedže ..

U ugodnom ambijentu okruženom zelenilom, održan je događaj na kojem je gospodin Philip Berkovitz osobno predstavio svoju liniju za njegu kose i tijela – Philip B. Botanicals sa nevjerojatnim entuzijazmom i načinu demonstriranja proizvoda na uzvanicima.

Bila je to prilika da ljubitelji i korisnici brenda iz prve ruke čuju o počecima i inspiraciji iza stvaranja ovih luksuznih proizvoda.

Koncept : prirodni pristup njezi kose
Philip Berkovitz, poznat po svojoj inovativnosti, počeo je u osamdesetima kreirati biljne pripravke za njegu kose svojih slavnih klijenata. Njegovi preparati, napravljeni od visoko koncentriranih biljnih ulja, pokazali su se izuzetno učinkovitima u smirivanju nadraženih vlasišta i jačanju kose. Ovaj uspjeh potaknuo je Berkovitza da 1991. pokrene svoj brend, Philip B. Botanicals, koji se od tada ističe visokim udjelom prirodnih sastojaka bez parabena. Za razliku od uobičajenih proizvoda za njegu kose koji samo u tragovima sadrže prirodne ekstrakte, linije proizvoda Philip B. sadrže visoke koncentracije intenzivno regenerirajućih ulja biljaka, orašastih plodova i cvijeća, koja smiruju nadražena vlasišta i jačaju kosu nakon samo nekoliko tretmana.


Obzirom da je kiselost vode u Zagrebu ph 9 preporuča se korištenje spraja koji će kosu hidratizirati i pružiti joj optimalni pH.
Teuta,kao vrsni stručnjak za kosu u regiji, čvrsto zagovara učinkovitost proizvoda Philip B, posebno ukoliko se koriste sinergijski .

Novi Proizvodi i Planovi
Philip B. je predstavio novitete koje brend planira lansirati, uključujući Gentle Conditioner te limitirane proizvode Chai Latte Body Wash i Chocolate Milk Body Wash.

Hollywoodski Guru za kosu
Philip B. može se pohvaliti slavnim klijentima kao što su Nicole Kidman, Billie Eilish, Mick Jagger i Ariana Grande. Njegove proizvode preporučuju i celebrityji poput Sharon Stone, Matthew McConaugheya, Lady Gage i Millie Bobby Brown.

Dostupnost Proizvoda
Proizvodi Philip B. mogu se pronaći u luksuznim frizerskim salonima i trgovinama diljem svijeta, kao što su Nordstrom, Harrods i Space NK. U Hrvatskoj su dostupni na sljedećim lokacijama:

Frizerski salon Glamour, Medvedgradska 39, Zagreb
Parfumerija Lana, Bartola Kašića 8, Zagreb
Lana Niche Perfumery, Mesnička 1, Zagreb
Studio Te, Ulica kneza Borne 24/3, Zagreb
Salon Teuta, Nova Ves 17, Zagreb
Parfumerija Martimex, Ilica 73, Zagreb
Lana Niche Perfumery, Kralja Tomislava 5, Split
Lana Niche Perfumery, Mall of Split, Ulica J. Jovića 93, Split
Amber Niche, Đure Šporera 2A, Rijeka
Park Concept Store, Smareglijeva ulica 1A, Rovinj


IZVOR : PRIOĆENJE ZA JAVNOST

You may also like