Potpuno drugačiji model torbe donosi premium Maison LANCEL

piše: Ida Pavić

Lancel je modna kuća koja odiše francuskim luksuzom u svim svojim porama i to od samog početka svog postojanja točnije prije 160 godina.

Kroz svoju povijest su uvijek bili poznati po viziji i otkrivanju novih trendova, stoga su i ovaj put pomaknuli granice i stvorili torbu sa pričom za koju je odmah očigledno da će postati bezvremenski hit model.

ORIGAMI torba

Naziv prožet azijskim dizajnerskim nadahnućima i odjekom jedinstvene konstrukcije torbe s naizgled jednostavnom strukturom, ali složenom s višestrukim kožnim dijelovima sastavljenim i presavijenim poput ORIGAMI-ja.

Model ORIGAMI je eksplozija optimizma koja dolazi iz njegovog oblika i detalja, ali i estetike koja uz svaki odjevni stil podiže vibraciju.

Origami model torbe je poput kolačića sudbine koji sadrži skrivenu poruku sreće i nade

Novi model torbe posejduje jedinstveni oblik kakav još nije viđen na tržištu, daje snažnu osobnost, mladog i modernog stava, te pozitivan identitet sa svojim “nasmiješenim” oblikom.

Ženstven i senzualan izgled postignut je zahvaljujući mekoj koži i zaobljenoj silueti, te je ovisno o veličini torbe moguće kombinirati na raznovrsnu odjeću, od mini modela za dnevne ili noćne do srednjeg ili velikog modela za vikend.

Torba ima nekoliko mogućnosti nošenja što ju čini posebnom i praktičnom. Nosiva u ruci ili preko ramena sa širokim uklonjivim i podesivim kožnim remenom na S/M/L veličinama, te uklonjiv lanac na mini veličini. Pametna organizacija unutrašnjosti torbe sa dodatnim patentnim zatvaračima, te glavnim pretincem koji se otvara sa stražnje strane ovu torbu čini jedinstvenom.

IZVOR : PR

You may also like