Predstavljanje noviteta bijele čarolije s potpisom Elizabeth Arden

piše: Tony Lux

Prošlog četvrtka, u ugodnoj atmosferi bijelog Velvet Café-a, mnoga poznata lica iz svijeta novinarstva, blogginga i influenceri okupili su se na predstavljanju nove mirisne kreacije branda Elizabeth Arden, White Tea Eau de Parfum. Održana je kratka prezentacija o mirisu koji utjelovljuje osjećaj blagostanja i ugode uz note bijelog čaja.

White Tea slavi zadovoljstvo lijepo osmišljenog života. Otkrijte jednostavnu radost definiranja trenutka za sebe i uživanja u osobnom razmišljanju koje dolazi s njim. Prilagodite svijet vlastitom privatnom zadovoljstvu.

Pustite duh, dodajte dašak vedrine i uživajte. White Tea vas poziva da uživate u ljepoti koja vas svakodnevno okružuje.

Ulijevajući osjećaje radosti, mira, samopouzdanja i ugode, miris je i utočište i katalizator pozitivnosti. White Tea vas poziva da poboljšate svaki trenutak pomlađujući svoju energiju. Ovaj duševni pristup blagostanja također je oblik ljubavi prema sebi. Poziv za um i tijelo da se osjećaju slobodnije, povezanije i cjelovitije.

Osim mirisnog doživljaja, uzvanici su se mogli potpuno prepustiti i taktilnom doživljaju Elizabeth Arden White Tea kreme uz opuštajuću masažu ruku i pronaći trenutak za sebe.

Donna Lugonja Petković
Ivana Greta
Ana Ude

Među poznatim licima našle su se Paula Sikirić, Donna Lugonja Petković, Rita Rumora, Maša Zibar, Lada Mitrašinović i mnogi drugi, a nitko od okupljenih nije ostao ravnodušan na nove jedinstvene mirisne note.

Maša Zibar
Zora Bjelousov
Rita Rumora
Edukator & PR Natalija Pavičić i
Cluster Brand Manager za ELIZABETH ARDEN za istočni dio Europe Željka Žužić

Dostupnost : Douglas parfumerije ( douglas.hr ) , Martimex parfumerije, Muller – odjel parfumerije, Fabuspot parfumerije ( fabuspot.com )    

IZVOR : PR Orbico BEAUTY  // Elizabeth Arden    

You may also like