Proces starenja je (ne)zaustavljiv

piše: Danijela Kušen

Proces starenja je nezaustavljv, međutim adekvatnom njegom ga možemo usporiti i znakove starenja uvelike ublažiti – što je cilj linije proizvoda MBR BioChange®.

Na koži je primjetno kad je njegovana sa iznimno kvalitetnim proizvodima a upravo ova linija posjeduje moderan i učinkovit koncept njege – znanstveno i pouzdano rješenje za obnovu umorne kože, za poticanje obnavljanja i oživljavanje funkcija samih stanica kože.

Kako bi vaša koža izgledala i osjećala se što je moguće bolje, treba je hidrirati – obzirom da vrlo brzo glubi vlagu potrebna joj je hijaluronska kiselina.

Hijaluronska kiselina (HA) prirodni je glikozaminoglikan koji se nalazi u vezivnom tkivu tijela. Ona je glavna sastavnica koja vašoj koži daje strukturu i odgovorna je za vaš popunjen i hidriran izgled. Zašto je hijaluronska kiselina tako čarobna? Prije svega, može vezati do 1000 puta više vode od svoje težine! Drugim riječima, djeluje kao humektant i zadržava molekule vode na površini kože da bi ona bila lijepa i hidrirana. Osim što pruža vrlo učinkovitu hidraciju, nekoliko istraživanja je također otkrilo da je jako dobra i za zacjeljivanje rana.

Hyaluron Maska od kozmetičke kuće MBR je intenzivno hidrirajuća, hranjiva i učvršćujuća kremasta maska s djelovanjem protiv bora. Učinkovito pojačava hidraciju za blistav ten.
• Intenzivno vlaži i popunjava kožu.
• Pruža trenutačno vidljiv učinak protiv bora.
• Znatno poboljšava površinsku strukturu kože.
• Poboljšava elastičnost kože.
• Djeluje protuupalno.

Nanosi se po potrebi, za trenutačno vidljiv učinak osvježenja. Nakon čišćenja i pripreme, masku obilno nanesite na lice i vrat. Izbjegavajte područje oko očiju. Masku ostavite da djeluje oko 20 minuta. Uklonite mlakom vodom ili blazinicom te nanesite
odgovarajuću završnu njegu MBR ovisno o ciljanom rezultatu njege.
Aktivni sastojci: hijaluronska kiselina, visokomolekularna hijaluronska kiselina, niskomolekularna hijaluronska kiselina, FILMEXEL® Lifting Factor, Pentavitin®, Thalassin 2G, ulje makadamije,bademovo ulje, abesinsko ulje, arganovo ulje.

izvor : PR brend MBR / prodajno mjesto Parfumerija Lana

You may also like