Razbijanje mitova o analnom užitku:

piše: Danijela Kušen

Predstavljamo novu generaciju LELO masažera prostate

Švedski brend LELO lansirao je nove verzije svojih najprodavanijih muških igračaka za zadovoljavanje i samozadovoljavanje ali i zdravlje prostate – HUGO™ 2 i HUGO™ 2 Remote vibrirajući masažeri prostate. Najnoviji proizvodi brenda LELO nastavljaju dijalog pokrenut 2015. godine o muškom seksualnom zadovoljstvu, posebno o analnom užitku.

Za razliku od prije desetak godina, nedavno istraživanje brenda LELO o analnom užitku pokazalo je kako je analno zadovoljstvo još uvijek svojevrsni tabu. Gotovo polovici ispitanih analni seks golica maštu, ali nisu sigurni hoće li ga doista i isprobati (*). Većina straha dolazi od pokretanja teme (15 %) ili zabrinutosti da njihov partner nije zainteresiran za analni seks (29 %). Kad je riječ o spolu, ljudi vjeruju da je stigma još uvijek vezana većinom uz muško analno zadovoljstvo.

No, najbolji primjeri promjene percepcije su oni koji vole analni seks i otvoreno govore o tome. Ovdje su razlozi različiti od onih koji izbjegavaju analni seks. Gotovo 32% ispitanika prakticira analni seks kako bi povećali intimnost u vezi, dok 43% vjeruje da analni seks donosi snažniji fizički užitak. Svaki treći ispitanik kaže da prihvaća analni seks jer želi ugoditi partneru. Ono što je još zanimljivije jest činjenica kako su seks igračke ispitanicima izvrstan način da istražite svoju ili partnerovu zadnjicu. Naime, svaka treća osoba (povremeno ili redovito) koristi igračke za analni seks, bili u vezi ili ne.

Uz sve navedeno, postoji i stalni porast interesa kod muškaraca koji na Googleu traže informacije o masaži prostate, što dokazuje da su muškarci sve sigurniji u svoju seksualnost i počinju zahtijevati isto što i žene.

Kad je u pitanju masaža prostate, jeste li znali kako je:

  • Analni seks četvrta najpretraživanija kategorija na Pornhubu (**),
  • Za muškarce, analni seks je treća najgledanija kategorija (prema spolu **),
  • 71% muškaraca želi da im se prostata masira (***),
  • 8 od 10 žena uživa u masiranju prostate  (***)
  • Orgazmi stimulacijom prostate su 33 % intenzivniji od orgazama penetracijom penisom (***)

Predstavljamo LELO masažere prostate

HUGO™ 2 i HUGO™ 2 Remote osmišljeni su za iskusne parove koji žele začiniti svoju vezu. Oni znaju kako je jačanje emocionalne i fizičke veze putovanje u koje se isplati ulagati. Radi se o podizanju intimnosti na jednu višu razinu i zajedničkom uživanju u više zadovoljavajućih iskustava i orgazama.

HUGO™ 2 i HUGO™ 2 Remote imaju dva motora za dvostruko veću zabavu. Dva sinkronizirana vibrirajuća motora rade zajedno kako bi stimulirali dvostruko, i iznutra i izvana. Vibrirajući motori na bazi i vrhu istovremeno stimuliraju perineum i prostatu.

SenseMotion™ tehnologija uključuje dva načina rada koji vam omogućuju povećanje vibracije naginjanjem ili pomicanjem daljinskog upravljača u bilo kojem smjeru. Brži pokreti povećavaju intenzitet vibracija i užitak koji osjećate vi i vaš partner. HUGO™ 2 Remote nudi intuitivno igranje i kontrolu prirodnim pokretima, omogućujući vam da budete prisutniji u trenutku sa svojim partnerom.

Izvori: Unsplash ( dainis-graveris) & PR Lelo

*LELO istraživanje provedeno u veljači 2023. godine na, 8441 sudionika diljem svijeta. Istraživanje je proveo Censuswide

** Pornhub statistika za 2023. godinu

*** LELO istraživanje provedeno 2015. godine

You may also like