Autentična izjava ljubavi

piše: Tony Lux

DOLCE&GABBANA DEVOTION

Dolce&Gabbana slavi ljubav uz Devotion Eau de Parfum .Nadahnut najplemenitijim životnim vrijednostima i odanošću ljepoti, miris utjelovljuje maksimalni izraz strasti s delikatnim romantizmom: poseban osjećaj zaokružen ikonom Presvetog Srca, univerzalnim simbolom ljubavi u svim njezinim oblicima.

Dolce&Gabbana Devotion je prvi gurmanski miris Dolce&Gabbane. S nazivom, koji je evokativan kao i njegova kompozicija, miris je moćan izraz brend DNK-a. Njegove olfaktorne note, zatvorene u dragocjenoj bočici zapečaćenoj od strane Presvetog Srca, transportiraju vaš um u radosnu talijansku atmosferu. Proizveden u Italiji, od najizvrsnijih sirovina, prema rigoroznim standardima visoke parfumerije. Devotion se rađa iz intuicije i iskustva Oliviera Crespa. Renomirani majstor parfumer stručno hvata suštinu Italije u olfaktornoj kreaciji izuzetnih kontrasta, blistavih gornjih nota te senzualnih donjih – gdje se susreće svježina cvjetova naranče i slatkoća madagaskarske vanilije, dok kandirani citrusi daju primamljiv gurmanski štih.

‘Stvaranje akorda panettonea bila je luda ideja’, kaže Olivier Cresp, kreator novog parfema Dolce & Gabbana. ‘Puno smo radili s Domenicom Dolceom i Stefanom Gabbanom kako bismo pronašli pravi način da izrazimo vrijednosti brenda i značenje “biti italijan“, ali bez da budemo previše očiti ili slični nečemu što već postoji na tržištu. Razmišljali smo o sladoledu, kavi, vinu i Martiniju, ali ništa nas nije uvjerilo’, kaže.  ‘Moja inspiracija bila je La Dolce Vita i razmišljao sam o osjećaju odanosti koji za mene znači pomaganje prijateljima i obitelji. Odatle je došla ideja o panettoneu; slatki simbol dijeljenja, koji je prisutan u domovima svih Talijana u vrijeme slavlja.’ I tako je rođen novi miris Dolce & Gabbana Devotion koji je otvorio novu kategoriju gurmanskih mirisa. ‘Smatraju me ocem ove mirisne obitelji, ali moram reći da sada jašemo na potpuno novom valu. 1992. gurmanski mirisi bili sinonim za slatkoću, novi parfemi, poput Devotiona, nisu preslatki već imaju svježinu koja ih čini jedinstvenima.’

Devotion je obavijajuće, zavodljivo i umirujuće osjetilno putovanje koje priziva pozitivne vrijednosti koje Dolce&Gabbana voli, te sve zaokruženo Presvetim Srcem. Taj dragocjeni simbol je ono što razlikuje Devotion bočicu – izrađenu u 3D-u od antiknog metala zamak (cinkova slitina), i pakiranja drugih parfema, pretvarajući ovaj miris u malo remek-djelo stila i majstorske izrade.

Dolce&Gabbana Devotion EDP dostupan je u Muller poslovnicama, Martimex parfumerijama te na www.martimex.hr

Izvor : PR

You may also like