Revolucionarno izdanje CHANEL bočice N°5 L’EAU

piše: Tony Lux


Ikonična esencija CHANEL N°5 utkana je u naše uspomene na takav način da njezina prisutnost može vratiti osmijeh, putovanje, voljenu osobu ili emociju. CHANEL N°5 kreira mozaik koji nadilazi prolaznost vremena i zadržava lakoću u svom mirisnom tragu.

Nova Era za CHANEL N°5
Godine 2016. s lansiranjem N°5 L’EAU novog ikoničnog mirisa s cvjetnom svježinom i neviđenim duhom – tradicija bezvremenskog mirisa se nastavlja. Ovaj miris, lagan i proziran, ali s dovoljno trajnosti i snage sillage-a ostavlja nas u trenutku i odjednom posjate aktivan izvor energije. Sastojci poput jasmina, ruže i ylang-ylanga, uz dinamičan vetiver i cedar, stvaraju zavodljiv miris ženstvenosti.

Otmjenost i Sloboda
CHANEL N°5 omogućava nam da budemo sve i ništa – bezbrižni, radosni, duhovni, tajanstveni, hrabri, puni želja i ljubazni. Ovaj cvjetni miris ispunjava trenutne potrebe i oslobađa emocije potrebne za ispunjen život u trenutku. Miris je olfaktorna odjeća a CHANEL N°5 prikladna za svaku prigodu i svaku emociju, uvijek spremna kako bismo bili ono što želimo, kada želimo.

Nova Kapljica za N°5
Prvi put u povijesti kuće, N°5 L’EAU napušta svoju povijesnu bočicu i oblači se u novu, prozirnu kožu. Ovaj kolekcionarski flakon, mali, ovalni i proziran, poput svjetlosnog zraka uhvaćenog u jednostavnosti, dizajniran je da kreira osjećaj prirodne životne snage. Bočica, kao i njezin miris, prenosi lakoću i jednostavnost življenja, poput visokog napona koji nas povezuje kako bismo zajedno iskusili život do kraja.

Potrebna Nam je Kapljica N°5 L’EAU
Ova nova bočica prati svaki pokret naše duše, kap po kap, slušajući i prateći otkucaje našeg srca, vodeći nas da se svakodnevno transformiramo u novo ja. Poput lampe koja osvjetljava nešto unutar nas, tajna je koja je namijenjena dijeljenju.

Svi trebamo kapljicu, kapljicu N°5 L’EAU.

Za više informacija o novom N°5 L’EAU, posjetite službenu stranicu CHANEL-a.

#CHANELFragrance
#N5Drop
@CHANELofficial

You may also like