Suradnja Lili Reinhart & LANCEL Paris

by Danijela Kušen

Poznatu glumicu je posebno otkrila njena amblematična uloga Betty Cooper u Netflixovoj seriji Riverdale.

Lancel Paris je kuća koja ženu koja nosi njihovu torbu karakterizira kao “inspirativnu i nadahnutu, cool i sofisticiranu”. Lili Reinhart je inspirativno, jer je uz glumačku profesiju osnovala vlastitu produkcijsku tvrtku Small Victory Productions. Ime koje se može pronaći u odjavnoj špici Netflixovog filma Look Both Ways, u kojem mlada žena ima glavnu ulogu.

Autorica je i zbirke poezije Satovi plivanja 2020. godine, koja se našla na listi bestselera New York Timesa.

Glumica Lili Reinhart nova je ambasadorica Lancela, a pozirajući za kampanju brenda 2023/24., možemo reći da su rezultati ništa manje nego izvrsni.

Rodeo de Lancel

Za snimanje kampanje zaslužan je Peter Ash Lee, a plavokosa zvijezda izgleda blistavo dok pozira s prepoznatljivim torbama Ninon, Idylle i Rodeo.

Sa svojom potpisanom ručkom i elegantnim dizajnom s preklopom, Ninon je pravi statement komad koji odiše sofisticiranošću i stilom. Idylle je, s druge strane, kompaktna i oh-tako-chic mini torba koja je savršena za nošenje vaših osnovnih stvari. Na kraju prisjetimo se Rodea, mini torbice s patentnim zatvaračem koja je idealna za one trenutke u pokretu.

Izvor : PR Lancel

You may also like