Veronique Gabai & Côte d’Azur u zlatnim flakonima

piše: Danijela Kušen

Veronique Gabai Pinsky je svojim bivšim iskustvom predsjednice mirisa Estée Lauder korporacije, višestruko nagrađivana za kreiranje novih brendova, spajajući kreativnost i poslovne sposobnosti, sa širokim razumijevanjem potrošačkih navika i to na globalnoj osnovi.
Nakon dugogodišnjeg vođenja beauty modne tvrtke, pokrenula je 2019. godina istoimeni brend VERONIQUE GABAI u
u sinergiji s high-end maloprodajnim partnerima kao što je Neiman Marcus Grupa, Liberty of London, Printemps, Net-a-
Porter.com
i više.

Veronique Gabai. Kreatorica brenda rođena je u Francuskoj,na azurnoj obali. Strastveno vezana uz svoju kulturu i naslijeđe koje je snažno utkano u njen osjećaj za estetiku i iskonsku ljepotu općenito stvorila je parfumerijski brend uz pojačanje od nekoliko proizvoda koji ističu prirodnu ljepotu žene.

Veronique je sa svojim jednostavnim francuskim stilom i iznimnim optimizmom kreirala svoje proizvode.

U prvom redu tu je jedinstvena linija luksuznih mirisa, beauty proizvodi koji stvaraju ovisnost zbog luksuzne teksture i nakit – sve tri grupe proizvoda tvore jednu zaokruženu interaktivnu i ultimativnu cjelinu. Proizvodi su stvoreni za čisti hedonizam ali i za snažne individue.

Noseći miris Veronique Gabai je kao uranjati u prirodu,noseći na sebi sunce.
Blistav,senzualan,dugotrajan – morate isprobati na svojoj koži, ali baš svaki proizvod kako biste uvidjeli posebnost ove parfumerijske kreativnosti.

Veronique Gabai LE POINT G
( u prijevodu : G točka)
Eau De Parfum ( mošusni sa cvjetnim notama i ružom)
– Crveni Papar, Ruža, Iris, Vanilija, Bijeli Musk, Leather, Cedar –
Veronique Gabai, SEXY GARRIGUE
Eau De Parfum Ambery Woody
( Mandarina, Labdanum, Patchouli, Vetiver, Med, Vanilla i Amber.)
Veronique Gabai – La creme

Veronique Gabai je strastvena prema prirodi i svi mirisi su izrađeni prema strogim načelima poštivanja prirodnih resursa .

Sve bočice parfema mogu se puniti i ponovno koristiti, te ih je kasnije lako reciklirati kao i plastičnu ambalažu koja se koristi za La Crème.

Veronique Gabai
BOOSTER EAU DU JOUR – Refill 125 ml
Eau De Parfum – citrusno drvenast
Veronique Gabai svoje vrijednosti je naslijedila od roditelja,oni su joj bili najveći uzor. Majka, francuskinja po izboru, zaljubljena u kulturu, umjetnost, dizajn i modu francuskih kreatora. Najelegantnija žena svog vremena, svog grada koja je pomogla mnogima. “Ona mi je dala moj pogon i osjećaj za ljepotu.” navodi Veronique. i dodaje :”Moj pustolovni otac posjetio je Francusku kao mladić i pronašao mjesto, Antibes-Juan les Pins, zanosni gradić za njegovu obitelj kako bi se skrasio daleko od previranja Tunisa koji se bori za svoju neovisnost.
Slobodnog duha, bonvivan, zavodljiv muškarac i obiteljski čovjek, snažan i osjećajan. Dao mi je svoj životni polet i svoj zarazni optimizam. “

Članak kreiran u suradnji sa PARFUMERIJOM LANA ( https://www.parfumerija-lana.hr/veronique-gabai/ )

You may also like