Zelena infuzija za unaprijeđenje zdravlja

by Linda Bing

Klorofilnu vodu nazivaju još i zelenom infuzijom a postala je i svjetski megahit zahvaljujući svojim iznimnim učincima koji su preplavili društvene mreže poput TikToka. Gwyneth Paltrow i Reese Witherspoon zaklinju se u njezine beauty učinke, a mnogi korisnici svjedoče o nizu drugih pozitivnih načina na koje utječe na tijelo: od anti-aging efekta, čišćenja akni, sjajne i zdrave kože, do ubrzanja metabolizma, jačanja imuniteta, mršavljenja, detoksikacije i vraćanja energije. No, klorofilna voda nije samo prolazni trend, već nešto što bi trebalo postati dio naše svakodnevne rutine.

Upoznajte čudesne koristi klorofilne vode i kako je uključiti u svoju svakodnevnu rutinu

Klorofil je poznat još iz školskih dana kao pigment odgovoran za intenzivnu zelenu boju biljaka i nužan je za proces fotosinteze, putem kojeg biljke proizvode energiju za rast i razvoj koristeći sunčevu svjetlost. Fotosintezom se također proizvodi kisik koji hrani svaki život na Zemlji i omogućuje nam postojanje. Kemijski sastav molekule klorofila sličan je hemoglobinu, crvenom pigmentu u ljudskoj krvi koji je ključan za stvaranje crvenih krvnih stanica i prijenos kisika.

Klorofil ima sličnu ulogu u biljkama, pa ga možemo nazvati glavnim sastojkom krvotoka biljaka.

Dobrobiti korištenja klorofilne vode Kernell premium tekući koncentrat klorofila iz alfa alfa biljke:

*Izvrstan je antioksidant za prirodni detoksikacijski proces tijela.
*Alkalizira organizam i uspostavlja pH ravnotežu.
*Blagotvorno djeluje na gastrointestinalni sustav, poboljšava probavu.
*Smanjuje upale, kako izvana, tako i iznutra.
*Pomaže u hidrataciji organizma.
*Podržava zdrav probavni sustav.
*Energizira i osvježava organizam.
*Potiče obnovu crvenih krvnih stanica.
*Uklanja neugodan zadah i mirise tijela

Kako koristiti koncentrat klorofila, odnosno klorofilnu vodu?
Našem organizmu zelenog nikad dosta, a uz Kernnel Koncentrat klorofila u kapima u samonekoliko sekundi možete pripremiti funkcionalan napitak i svom organizmu priuštiti moćnu zelenu infuziju. Kernnel koncentrat klorofila osvježavajućeg je okusa, s prirodnom aromom mente, a uz pomoć praktične kapaljke 20 kapi koncentrata dodajte u 2 dcl vode, soka ili drugog
tekućeg napitka. Koristite hladnu ili mlaku vodu jer će pretjerana toplina neutralizirati aktivne enzime iz klorofila. Po želji vodi dodajte nekoliko kapi organskog limuna, đumbir ili svježi krastavac i uživajte u vitalizirajućem učinku.
Koncentrat klorofila u kapima možete kupiti u bio&bio trgovinama i webshopu i osjetiti sve benefite koje pruža vašem tijelu.

IZVOR : PR

You may also like