Ženski miris Osmanthus L’OCCITANE

piše: Danijela Kušen

Osmanthus dolazi u obliku novih kozmetičkih poslastica

L’OCCITANE je obogatio svoju kolekciju Osmanthus koja je poznata po svojim baršunastim cvjetnim notama. Osim obožavanog parfema, gela za tuširanje, mlijeka za tijelo i kreme za ruke, ovoj mirisnoj rapsodiji sada su se pridružili novi Parfem u ulju za tijelo i kosu, Pjena za tuširanje i Parfem za dom za difuzor. Sve ovo donosi zaokruženu mirisnu notu koja će obogatiti vašu cjelokupnu rutinu njege, a i vaš će dom imati prepoznatljivi miris cvijeta osmantusa koji priziva lijepe emocije svježih i romantičnih večeri.

Miris je idealan za potpune zaljubljenike u zelenu svježinu, baršunasti dodir marelice i kremaste drvenaste note.

Svaki proizvod iz Osmanthus kolekcije nosi poziv na putovanje i donosi ugodan miris cvijeća Dalekog Istoka namijenjen za otkrivanje prekrasnog i tajanstvenog sastojka koji je stoljećima cijenjen u svojoj domovini Kini, te je očarao cijeli svijet.

Upoznajte novitete i prepustite se čistoj esenciji užitka.

Parfem u ulju za tijelo i kosu

Osim neodoljivog mirisa, tekstura ulja i njegova hranjivost kožu i kosu čini još blistavijima i privlačnijima. Nježan  suptilan, pogodan za svakodnevno nošenje. Bez obzira na priliku, Parfem u ulju za tijelo i kosu Osmanthus, ostavlja elegantan i sofisticiran trag.

Pjena za tuširanje Osmanthus hidratizira i nježno miluje kožu poput luksuznog tretmana o kojem ćete postati ovisni.

Parfem za dom za difuzor Osmanthus

Njegove voćne i cvjetne note zajedno stvaraju ugodnu, romantičnu i osvježavajuću atmosferu, koja će ostaviti snažan dojam kod svakoga tko svrati u vaš prostor oplemenjen ovim divnim mirisom. Ulijte parfem u difuzor, a intenzitet mirisa prilagodite količinom parfema i štapića u difuzoru.

Pronađite nove proizvode u L’Occitane trgovinama i web trgovini te pratite novosti na službenim društvenim mrežama brenda – Instagramu i Facebooku.

IZVOR : PR L’OCCITANE

You may also like