Arhitektura Vaših trepavica

piše: Linda Bing

Zagrebački hotel Esplanade, jedan od najljepših primjera Art deco stila u arhitekturi od vremena kada je izgrađen kao elegantno utočište putnicima vlaka Orient Express. Smaragdna dvorana na jednu večer pretvorila se u “grad svjetlosti”, ali i dojmljivu scenografiju za predstavljanje najnovijeg člana L’Oréal Paris Volume Million Lashes obitelji – Panorama maskaru .

U Smaragdnoj dvorani koja je odisala pariškim chicom, najveću je pažnju privukla šestometarska instalacija Eiffelovog tornja, simbola Pariza, koji od 1889. godine plijeni pažnju i privlači posjetitelje da s njegova vrha pogledaju panoramu francuske prijestolnice. Skulptura je zanimljiva poveznica s Panorama maskarom koja kreira voluminozne, raščešljane lepezaste trepavice. Ultra fleksibilna četkica s kombinacijom vlakana različite dužine doseže do svake trepavice od unutarnjeg do vanjskog kuta, razdvaja ih i pruža volumen bez grudica i razmazivanja uz pomoć formule obogaćene s 5% StretchFlex kompleksom. U samo nekoliko poteza trepavice su izduljene i vidljivo podignute!

Kako biste u potpunosti iskoristili sve performanse koje ova maskara nudi, potrebno ju je ispravno i nanijeti. Nanosi se prvo na kutove trepavica kako bi se postigao učinak očiju koje izgledaju veće, zatim se prođe četkicom kroz sredinu za potpuni panorama volumen, a rezultat su trepavice izdužene do savršenstva, i – Voilà –  oči koje izgledaju do 1,4 puta veće!

Uz Panorama maskaru, svaki pogled postaje neodoljiv – jer vi to zaslužujete.

@lorealparis #LorealParis #LorealParismakeup #Panoramamascara

Događanje je moderirala influencerica Dora Martinović, a predstavljanje nove L’Oréal Paris maskare nisu propustile ni ostale influencerice koje su mogle uživati i u glazbenom nastupu Franke Batelić. 

Izvor : PR

You may also like