Novi MY WAY NECTAR – eau de parfum, Giorgio Arman

piše: Tony Lux

OTKRIJTE NOVI MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM

Nadahnut novom fuzijom cvjetnih i voćnih nota Giorgio Armani predstavlja MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM – novo olfaktorno iskustvo.

Kao najnoviji dodatak, MY WAY EAU DE PARFUM NECTAR otkriva slatkastu, voćnu i sočnu interpretaciju prepoznatljivog mirisa MY WAY, spajajući prepoznatljivu kremastu tuberozu sa slatkim svježim voćnim notama sočnog akorda kruške.

Dočaravajući spontano, radosno raspoloženje i suvremenu ženstvenost mirisa, bočica je u novoj, potpuno ružičastoj nijansi, izrađena u kvadratnom, ali prepoznatljivom zaobljenom MY WAY obliku. Novi, prozirni ružičasti talisman služi kao njegov poklopac, prenoseći svu svjetlost, svježinu, sočnost soka, koja definira MY WAY EAU DE PARFUM NECTAR.

U svojim mirisima, kao što je MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM, Giorgio Armani pokazuje svoju predanost održivijoj budućnosti. Njegov sastav uključuje održive sastojke prirodnog porijekla, uključujući tuberozu i vaniliju.

Kolekcija mirisa MY WAY sažima slobodoumnu viziju ženstvenosti, evocirajući neovisnost koja dolazi s istraživanjem svega što svijet nudi.

MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM najnoviji je dodatak asortimanu. Kolekcija MY WAY sada se sastoji od pet zadivljujućih mirisa, od kojih svi dijele potpis srca tuberoze, pri čemu svaki miris tumači ovaj aspekt na svoj jedinstven način.

ZAVODLJIVA CVIJETNO-VOĆNA EDICIJA

Mirisno djelo Carlosa Benaïma, MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM otvara se gornjim notama koje ističu svježe, sočne note kruške, koje se stapaju sa zelenim i aromatičnim akordom rabarbare.


Voćne note stapaju se s citrusnim srcem bergamota i mirisom cvijeta naranče. Nota s efektom cvijeta naranče izrađena je modernim postupkom ekstrakcije koji utapa cvjetove naranče u esenciju gorke naranče. Ova blistava nota kombinira se sa sočnim akordom kruške i svježim uljem bergamota kako bi se poboljšala privlačnost mirisa.


Srce akorda lista ljubičice također služi za poboljšanje bijelog cvjetnog buketa MY WAY-a, sastavljenog od kremastog, srca tuberoze i svježe, blistave jasmina. Biljne note akorda lista ljubičice unose jedinstvenu oštrinu u miris.
U bazi, akord bijelog drveta stapa se s toplim, senzualnom cedrovinom, zaraznom burbon vanilijom, i akordom Bijelog mošusa, kako bi se stvorio puderast i čist miris, MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM.

PREDANI ODRŽIVOSTIPAŽLJIVO BIRANI SASTOJCI

U mirisima brenda, Giorgio Armani daje prioritet uključivanju sastojaka najprofinjenije kvalitete, dok njihov izvor poštuje okoliš i zajednice u kojima se nalaze. Giorgio Armani sarađuje s lokalnim nevladinim organizacijama kako bi nabavio prirodne sastojke kroz lokalne programe. Ovi programi, temeljeni na načelima pravedne trgovine, nastoje podržati ekonomski ugrožene zajednice.

PREDANOST PLANETI

Lansiranje MY WAY mirisa 2020. označio je ubrzanje posvećenosti brenda Giorgio Armani okolišu.

Kako bi doprinio održivoj transformaciji, Giorgio Armani nastavlja usmjeravati svoje napore u pogledu održivosti na smanjenje svog ugljičnog otiska. Od 2020. Giorgio Armani podupire pet programa za očuvanje šuma koji se nalaze u četiri zemlje: Zimbabveu, Brazilu, Indoneziji i Peruu. Ovim programima očuvano je blizu 15.000 hektara šuma, što je rezultiralo sadnjom više od 80.000 stabala. Giorgio Armani također se bavi gorućim problemom nestašice vode, još jednim učinkom klimatskih promjena, kroz inicijativu brenda Acqua for Life.

Njegova misija je osigurati univerzalni pristup pitkoj vodi u regijama u svijetu s nedostatkom vode. Pokrenut 2010., iste godine kada su Ujedinjeni narodi priznali pravo na vodu i sanitarne uvjete kao ljudsko pravo, Acqua for Life je od tada obveza za brend.

Do danas je Acqua for Life uložio više od 15 milijuna eura u vodene projekte širom svijeta. To je rezultiralo pružanjem pristupa sigurnoj vodi za više od 800.000 ljudi, u 25 zemalja, na tri kontinenta**

Acqua for Life je partner i održava kontinuirani dijalog s dva ključna sudionika diljem svijeta: WaterAid i Water.org.

** Donacije uključuju Green Cross International, Unicef ​​SAD, Kinesku zakladu za razvoj žena, WaterAid i Water.org brojke za program Acqua for Life između 2010. i 2023. Korisnici uključuju Green Cross International, Unicef ​​SAD, WaterAid i Water.org brojke između 2011. i 2023.

IZVOR :PRIOPĆENJE ZA JAVNOST , GIORGO ARMANI BEAUTY ( L’Oreal )

You may also like