BMW3-Kultna sportska limuzina

piše: Tony Lux

BMW serije 3 desetljećima je bio mjerilo za segment sportsko-luksuznih limuzina i to s dobrim razlogom. Serija 3 spaja svoju pametnu, suptilnu i atraktivnu vanjštinu s bogatom unutrašnjosti,
a posljednje redizajniranje također je donijelo neke izmjene vanjskog stila i poboljšanu tehnologiju iznutra. Uz razne infotainment dodatke i dugačak popis sigurnosne opreme koja dolazi kao standard, Tomić & Co. nudi ograničenu količinu različitih benzinskih i dizelskih modela s učinkovitim i snažnim motorima za impresivno sportsko iskustvo vožnje s uštedom od najmanje 6.000 eura.

Sada je vrijeme za BMW serije 3′.

BMW serije 3 i dalje svojom atraktivnošću plijeni pozornost svih suputnika i okoline , dok vozača dodatno nagrađuje neospornom kvalitetom vožnje i visokom tehnologijom. Posebnost serije 3 brojne su inovativne tehnologije koje omogućuju ugodnu komunikaciju između vozača i vozila i to putem zakrivljenog zaslona BMW Curved Display s operativnim sustavom 8 i konceptom upravljanja na dodir koji pruža potpuni pregled svih važnih informacija. Neograničena povezivost kroz integraciju pametnog telefona omogućit će vam planiranje rute na svom pametnom telefonu, a intuitivno upravljanje s pomoću glasovnih naredbi pružit će vam nevjerojatan osjećaj lakoće u vožnji. U BMW-u serije 3 je dostupan i pomoćnik za vožnju unatrag te integrirani BMW Digital Key koji vaš pametni telefon pretvara u digitalni ključ, a osobni digitalni asistent odgovara na sve vaše glasovne naredbe.

Izvor :PR

You may also like