Crveni detalji u poslovnom outfitu

piše: Tomislav Posavcic

Crvena boja oduvijek je privlačila pažnju, a crvene cipele na sofisticiranom outfitu u središtu su zbivanja i oduševljenih pogleda.

My Theresa web shop

Vjeruje se da utjelovljuje životnu energiju onome tko ju nosi, ali svakako ocrtava i karakter i strastvenost osobe prema životu. Međutim,treba dobro ocijeniti materijale,kombinaciju boja i priliku za koju ju želimo odijenuti. Konkretno ponekad možemo ostaviti dojam da smo overdressed ili šaljemo krivu poruku okolini, jer haljina i cipele i torba u crvenoj boji na poslovnom sastanku neće ostaviti dobar dojam. U takvim situacijama su cipele i torba dovoljne ukoliko imamo tamnije plavo odijelo u varijanti oversized sakoa i širokih hlača.

Cipele jarko crvenih tonova obogatiti će klasične komade odjeće, a kompletan styling možemo upotpuniti sa modnim dodacima poput remena, torbe ili marame, pazeći pritom da se tonovi crvene boje previše ne razlikuju.

Damama su torbice omiljeni modni dodatak, a sa crvenom torbom možete istaknuti svoj stil i upotpuniti outfit. Posebno su elegantne kožne torbe, te su idealan pratitelj svake dame. Ona je senzualna i romantična, a pogled na nju ostavlja bez daha.

Fabio Rusconi Mary Jane lakirane cipele u kombinaciji s Coccinelle Arlettis ili Marc Jacobs The Bucket torbicom spajaju moderan, klasičan i elegantan stil.   

Ukoliko ipak volite kombinirati crvenu i pink boju odjeće i poput legendarnog Yves Saint Laurent-a ’80.-tih i ’90.tih, pripazite na ostali dio outfita i na koji način ih slažete – jer u tom slučaju avangardni stil treba dobro uklopiti sa modnim dodacima kako bojom tako i stilom ali i strogo birati priliku.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je image.png
Modni dodaci u vatrenim tonovima ružičaste, fuksije i crvene.
Srcolika Twinset ‘Mon Amour’ torbica i naušnice s kristalićima osvojit će simpatije modnih romantičarki. 

Izvor : Karla trgovine i My Theresa webshop

You may also like