DIOR sa oduševljenjem najavio suradnju sa RIHANNOM

piše: Tony Lux

Rihanna je nova muza za J’adore

Parfums Christian Dior sa zadovoljstvom objavljuje da je ikona Rihanna, čiji su neizmjerni talenti, izvanredna ljepota i univerzalna privlačnost sada utjelovljenje svijeta J’adorea.

Više od dva desetljeća ovaj miris briljantno i vjerno prati žene diljem svijeta. J’adore je parfem snažne, oslobođene i neovisne žene, što savršeno odražava Rihannin osobni put. Njena priča, koju je sama stvorila, nosi J’adore kao simbol smjelosti i zavodljivosti.

Ova obožavana legenda, vodeća glazbenica i model osnaživanja, ponovno se udružuje sa dugogodišnjim prijateljem Stevenom Kleinom za novu kampanju koja će biti otkrivena 1. rujna.

“Biti novo lice J’adorea je i čast i misija. Ovaj miris, koji poznajem i volim toliko dugo, mnogo znači ženama. Posebno se radujem što ću se pridružiti ovoj avanturi i pridonijeti joj kroz svoj svijet, svoju priču, svoje korijene, kao i svoju kreativnost i svoju vlastitu ženstvenost,” izjavila je Rihanna.

“Neizmjerno smo ponosni što možemo poželjeti dobrodošlicu Rihanni u Dior obitelj. Njezin zlatni san obećava biti jedinstven, odražavajući miris koji je prisutan za žene i zadržava svoj sjaj. Neobičan talent, smjelost i očaravajuća ljepota ove apsolutne zvijezde idealno utjelovljuju blistavu, moćnu Dior ženstvenost koja nadilazi generacije. Christian Dior bi je zasigurno obožavao,” rekla je Véronique Courtois, izvršna direktorica Parfums Christian Diora.

S nestrpljenjem očekujemo ovu uzbudljivu novu fazu u povijesti J’adorea i vjerujemo da će Rihanna svojom osobnošću i kreativnošću donijeti još više magije ovom legendarnom mirisu.

IZVOR: PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

You may also like