Nova CHANEL njega za područje oko očiju

piše: Danijela Kušen

Život se piše svaki dan na mojim očima

Znakovi radosti skupljaju se u kutevima mojih očiju, sjećanja su ispisana preko mojih kapaka u svim bojama neba. Moje oči žmire kako bi vidjele dalje, širom se otvaraju kako bi dočekale zoru novog dana, mršte se kad nešto promatram, a širom se otvaraju od čuđenja. Često su podočnjaci prisutni kad se probudim iz sna. Brinem o svojim očima kako ne bih izgubila pogled, jer oči hvataju ono što čini život tako svijetlim.

Život se svakog dana otkriva pred mojim očima, a svaka bora koja ih okružuje je sjećanje koje želim zadržati. Naše oči doživljavaju svaku emociju, svaki osjećaj. Upravo zbog toga je toliko važno štititi i brinuti se za njih. Što ako prava ljepota našeg područja oko očiju leži u njegovoj delikatnoj prirodi? Znakovi dobro proživljenog života, koji se skupljaju oko i šire iz naših očiju, svjedoče o trenucima smijeha, prolivnim suzama, neprospavanim noćima i napetim pogledima koji nastoje uhvatiti sve što svijet nudi.

S tim uvjerenjem na umu, kuća CHANEL predstavlja N°1 DE CHANEL Revitalizirajući Serum za područje oko očiju i njegov patentirani rotirajući aplikator. Ovaj proizvod obećava svježe, obnovljeno i vidljivo mlađe područje oko očiju. Ali također nudi novu perspektivu, mijenjajući način na koji vidimo naše područje oko očiju: kao prednost, koja nam omogućuje da doživimo dragocjene trenutke i naše najdublje emocije.

1 Serum za oči, 2 učinka

Održavanje područja oko očiju

N°1 DE CHANEL Revitalizirajući Serum za područje oko očiju sadrži ekstrakt crvene kamelije, koja pojačava vitalne mehanizme kože za 63% i štiti kožu od oksidativnog stresa kako bi očuvala njezin mladenački izgled. Koža oko očiju izgleda vidljivo mlađa nakon mjesec dana korištenja. Također je obogaćen kvascem kamelija, prepoznatljivim sastojkom CHANEL njege kože, koji hidratizira i održava kožu oko očiju. Njegova formula također sadrži ulje crvene kamelijae, koje pomaže u održavanju kožne barijere oko očiju.

Buđenje područja oko očiju

Smanjenje znakova umora N°1 DE CHANEL Revitalizirajući Serum za područje oko očiju ima svježu gel teksturu i, zahvaljujući 3D kompleksu sastavljenom od ultra-ciljanih aktivnih sastojaka, djeluje na tri nivoa njege očiju: podočnjaci, tamni krugovi i linije dehidracije uslijed razne vrste stresa su vidljivo reducirane. Također je obogaćen crvenim zrnima kave i peptidom, što pomaže vraćanju punog izraza očima.

Revitalizirajući serum i krema za područje oko očiju i revitalizirajući serum i krema za lice –
N°1 DE CHANEL

Osvježavanje područja oko očiju

CHANEL je povezao ovaj novi proizvod za oči s patentiranim rotirajućim aplikatorom koji nudi učinak hlađenja – prvi takve vrste za ovu kuću. Oblikovan poput pupoljka kamelije, ispušta savršenu količinu proizvoda, masira i trenutno hladi kožu oko očiju.

Područje oko očiju izgleda redefinirano i ima energiziraniji izgled. Znakovi umora čine se odmah smanjenima za 35%. Nakon 1 mjeseca, podočnjaci se čine smanjenima za 17%. Nakon 2 mjeseca, tamni krugovi izgledaju 10% manje izraženi. Oči odmah izgledaju 83% odmornije.

RITUAL LJEPOTE ZA OČI

N°1 DE CHANEL serum za oči koristite svako jutro i večer, nanoseći ga po cijelom području oko očiju s aplikatorom. Zatim, izvodite glatke pokrete preko gornjeg kapka, od unutarnjeg kuta prema van (ponovite 3 puta). Zagladite područje oko bora smijalica (ponovite 3 puta). Zatim, koristeći prste, zagladite područje ispod oka u smjeru prema van: počnite od vanjskog kuta oka, zatim od sredine oka, i na kraju od unutarnjeg kuta oka (ponovite 3 puta). Glatkim i nježnim pokretima aplicirajte proizvod na bore na čelu u smjeru prema gore, zatim na obrvama, radeći od unutarnjeg ruba do vrha svake obrve. Završite ritual njege očiju s N°1 DE CHANEL revitalizirajućom kremom za oči. Nanesite je vrhovima prstiju, zatim izvodite glatke pokrete od unutarnjeg kuta oka prema van. Kada se koriste zajedno, ova dva proizvoda za njegu kože vidljivo smanjuju izgled bora. Na kraju, upotpunite rutinu s N°1 DE CHANEL revitalizirajućim serumom i kremom.

Život zaslužuje više od prolaznog pogleda.

N°1 DE CHANEL, ljepota ispred vremena.

IZVOR : PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

You may also like