hej:pure održivost u parfumerijskom svijetu

piše: Danijela Kušen

Održivost postaje izazov i zabava i nema dobnu granicu


Kupovina održivih i svjesnih proizvoda, bez kompromisa u vezi stila i funkcionalnosti, postala je rutina za mnoge ljude. Međutim, ponekad može biti izazovno pronaći jedinstvene i održive proizvode. No, kada je riječ o parfemima nova serija mirisa, hej:pure oduševljava održivošću koja je užitak! Sa svježim, čistim kreacijama mirisa i modernim dizajnom ambalaže koji se može reciklirati u visokom postotku od 98%, ovaj koncept mirisa je potpuno preoblikovao održivost, od mirisnih ulja do kutija za pakiranje.

hej:pure – pure lemon

Esencija bergamota – dobivena odgovornim uzgojem u Italiji.
pure lemon sadrži sastojke dobivene iz „Naturals Together“” CSR programa (kuća mirisa: Firmenich)

Društveni angažman
Odnos prema okolišu i biološkoj raznolikosti pun poštovanja, odgovoran uzgoj i održiva berba, korištenje tradicionalnih metoda, certificirano podrijetlo, transparentnost


Citrusno-voćna gornja nota novog mirisa hej:pure – pure lemon naglašena je okrepljujućim bergamotom, limunom i mandarinom. Cvjetne i bijele note elegantnog narančinog cvijeta naglašavaju topao i nježan izraz. U osnovi, kremasti i obavijajući akordi tople cedrovine daju mirisu senzualni karakter i elegantano ga zaokružuju.

Održivo pakiranje: Smanji – Ponovno upotrijebi – Recikliraj


Što se tiče smanjenja otpada i zaštite resursa, hej:pure se ističe kroz tri kriterija: #SMANJI – bočice sadrže reciklirano staklo i svjesno izbjegavaju plastični poklopac. Također, na preklopne kutije od kartona koji su FSC certificirani i sastavljeni od 100% recikliranih vlakana, tiskaju se samo vodeno-bazirane, ekološki prihvatljive boje; #PONOVNO UPOTRIJEBI – raspršivači s lijepim bočicama lako se odvijaju i prazne staklene boce mogu se ponovno koristiti za druge svrhe (npr. kao DIY vaze); #RECIKLIRAJ – svi elementi pakiranja (raspršivač, staklena bočica i preklopna kutija) su reciklabilni, a cijela serija hej:pure dobila je certifikat iz vanjskog instituta “Cyclos” s izvrsnom stopom recikliranja od 98%.

IZVOR : PR

You may also like