Timothée Chalamet novi ambasador mirisa BLEU DE CHANEL

piše: Tony Lux

Sa dinamičnom energijom sirovom koliko i sofisticiranom, 27-godišnji francusko-američki glumac stekao je istaknutu reputaciju širom svijeta, i to još u ranoj fazi svoje karijere. Osim hrabrog stila i nepokolebljivog šarma, Timothée Chalamet personificira vizionarski i nekonvencionalni duh sljedećeg poglavlja BLEU DE CHANEL-a: muškarca koji nije ograničen granicama koje život postavlja i gleda očima pravog vizionara.

Timothée Chalametov meteoritički uspon do međunarodnog priznanja započeo je s njegovom očaravajućom izvedbom u filmu “Zovi me svojim imenom” redatelja Luca Guadagnina iz 2017. Njegova očaravajuća i magnetična interpretacija donijela mu je nominaciju za Oscara za najboljeg glumca, čime je postao treći najmlađi nominirani glumac u toj kategoriji, osvojivši brojne ugledne svjetske nagrade.

U kratkom vremenu, višedimenzionalni Timothée Chalamet stekao je slavan i raznolik repertoar uloga, radeći pod redateljskom palicom najpoznatijih holivudskih autora nakon što je započeo na off-Broadwayu. Njegove iznimne uloge uključuju nastupe u filmovima “Interstellar” Christophera Nolana, “Lady Bird” i “Mala žena” Grete Gerwig, “Beautiful Boy” Felixa Van Groeningena, “The French Dispatch” Wesa Andersona, “Don’t Look Up” Adama McKaya, međunarodnom blockbusteru “Dune” Denisa Villeneuvea i nedavnom filmu “Bones and All” Luca Guadagnina. Ove godine ponovit će svoju glavnu ulogu u dugo očekivanom nastavku “Dune: Drugi dio” te će utjeloviti istoimenog lika u filmu “Wonka”, mjuziklu koji prethodi romanu Roalda Dahla iz 1964. “Charlie i tvornica čokolade”. Sljedeću ulogu glumit će Boba Dylana u filmu “A Complete Unknown” redatelja Jamesa Mangolda, čija se snimanja počinju ovog ljeta.

BLEU DE CHANEL kampanja označava njegovu prvu suradnju s CHANEL-om i kao službenim ambasadorom nekog modnog ili kozmetičkog brenda. Nadolazeća kampanja označava prekretnicu za Timothée Chalameta, kao i za kuću CHANEL, istovremeno donoseći nove ere za njega kao modernu ikonu i za naslijeđe BLEU DE CHANEL-a.
Kampanja za BLEU DE CHANEL s Timothée Chalametom, snimljena od strane Maria Sorrentija, bit će objavljena u lipnju 2023., a potom će uslijediti objava kampanje filma, koji će režirati Martin Scorsese, u jesen.

IZVOR: PR

You may also like