Hippy Garden “It All starts with a choice ”

piše: Danijela Kušen

Jedinstveni modni brend održao je svoju ekskluzivnu modnu reviju za 2024. u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade.
Revija pod nazivom “It All starts with a choice ” iznimno je zaintrigirala sve prisutne i prije no što su modeli uopće prošetali pistom, a sve zbog impresivne atmosfere koja je odisala modnom filozofijom Hippy Gardena.
Na inspirativnoj večeri uzvanici su uz stotine mirisnih svijeća i niski dim uokrug cijele dvorane pratili reviju Hippy Garden , brend koji je prikazao svoju dobro znanu snažnu i urbanu modnu ženu.

Još davne 2015. godine dizajnerica Đurđica Vorkapić je pokazala jedinstvenu viziju modnog stvaralaštva, a upravo je ta vizija činila i okosnicu jučerašnje modne revije koja je mahom nastala kao inspiracija svoje prethodne couture kolekcije „Marquise Maestozo“ prikazane baš u prosincu u istoj dvorani davne 2015.
Tom prigodom je na oduševljenje svih ušetao bijeli konj, a sada na vrlo emotivan način uz taktove bezvremenske pjesme Imagine, Johna Lennona vrhunac kolekcije je zaokružio model u predivnoj izuzetno slojevitoj bijeloj haljini.‘Živjeti i stvarati viziju u kojoj uživaš neprocjenjivo je blago. Moje modno stvaralaštvo, ideje i vizija uvijek su ispred očekivanja pa tako već dugo samostalne revije Hippy Garden oduševljavaju i daju novi stvaralački pristup’, rekla je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

Predstavljena kolekcija je u cijelosti prožeta trajnim glamurom i nezaobilaznim hipijevskim stilom.
Neki od najupečatljivijih voluminoznih lookova uključivali su duge haljine izrađene s autorskim printom na organdi materijalu, svili i umjetnoj koži.

Poštujući prepoznatljiv stil brenda naglasak je na modele koji prate liniju tijela ili su pak raskošno formirani u struku, dok su tkanine bogatih tekstura s naglašenim volumenom u baznim crnim tonovima besprijekorno ukomponirani u cijelu kolekciju.
Poseban romantičan moment upotpunio je ručno izrađen nakit od sjajnih crnih perli i brušena kamenja sa rukavicama izrađenih od umjetne kože.
Hippy Garden kolekcije inspirirane su svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva, a izvedene visokovrijednim materijalima i tehničkim perfekcionizmom.


FOTO: Matea Smolčić Senčar
FOTO: Deyan Barić
VIDEO: Dino Šenčar
MUA: Sanja Agić
KOSA: Perman Aveda Koncept
Među brojnim gostima bili su i, Ana Mišćević, Ana Kalpacino, Ivana Petković Čavra, Boris Ružić, Dina Štern, Nives Celzijus, Zoran Mrvoš, Borna Kotromanić, Nera Stipaničev, Danijela Gračan, , Davor Garić, Ana I Žara Malić,Nensi Profaca i Ružica Đukić, Nena Kontek i Jelena Bukić, Nives Polovina barun, Iva Leko i Mihovil Bićanić i mnogi drugi.

IZVOR :PR

You may also like