Novi miris kuće Marc-Antoine Barrois donosi luksuz vječnog života (eternallife)

piše: Tony Lux

Inspiracija iznimno uspješnog parfema kuće Marc-Antoine BARROIS jest Jupiterov ogroman satelit, ne samo da je inspirirao ime parfema, već je poznato i da je pun kratera i da ima podzemni ocean veći od svih oceana na zemlji.

Kreatori parfema, Marc-Antoine Barrois i Quentin Bisch, zamislili su ga ovdje u svijetu s atmosferom prepunom aromatičnih vatrenih nota : njegovo nebo sjaji s naglaskom na mandarinu i božanski tamjan i mirisnu smolu drva mirha. Planet je to prekriven toplim baršunastim dinama gdje prevladava karameliziran žuti besmrtni cvijet. Vatreno srce ovog mirisa podsjeća nas da su bogovi Ganymedeu dali vječni život ( eternal life ) kako njegova ljepota nikada ne bi izblijedila.

Da li je to miris tople ljudske kože skrivene ispod sirovog mirisa životinjske kože? Ovaj dragocjeni parfemski ekstrakt jedinstven je i sofisticiran.

Ganymede EXTRAIT otkriva u svojim omamljujućim tragovima zavodljivost velikih parfemskih klasika.

MIRISNA ŠETNJA
Parfemi provociraju maštu, stoga kroz doživljaj čujemo zvuk valova iz daljine, vjetar koji se poigrava poljem cvijeća besmrtne biljke. Sunce izvlači svoju svjetlost i zagrijava začinjeni, gotovo sirupni miris ovih žutih cvjetova. Valovi miluju dine. Vjetar podiže pijesak u tople, kožne, opojne mirise tamjan, mirha.. Zrnca pijeska vrte se, užarena. Stijena se crveni, akigala drvo i mandarina donose minerale i svježinu. Zrak postaje… zavodljiv.

Tko ga nosi?
Divlja ljepota s neutaživim šarmom, koja lako zavodi, s izvanrednom, kompetitivnom elegancijom.

…….

Njezina senzualna moć sve briše.

……….
Note Mirisa : besmrtni cvijet / porodica Neven ( inspiracija : besmrtnost ili eternal life), tamjan, mirisno stablo mirha, šafralin, akigala drvo, mandarina.

MIRIS KOJI JE JOŠ UVIJEK POPUT VIRTUOZA


Filozofija kuće MARC-ANTOINE BARROIS : luksuz sutrašnjice polazi od temelja koji osiguravaju trajnost i vječnost.

Zbog toga je sva ambalaža ponovno upotrebljiva i reciklira se, a bočice je moguće nadopuniti.

Parfemi su formulirani supstancama koje ne izazivaju hormonske poremećaje niti kontroverzne tvari, a proizvodnja je u potpunosti smještena u Francuskoj.

Marc-Antoine Barrois mirisne svijeće N°XIII i mirise možete naći u Niche Parfumeriji Lana

Poput filozofije stvaranja njegove kolekcije odjeće i nakita, Marc-Antoine Barrois želio je i svoje parfeme učiniti izuzetnima u svrhu poštivanja zdravlja svojih kupaca i krhkog ekosustava našeg svijeta.

MARC-ANTOINE BARROIS:
Na početku svojih tridesetih godina, Marc-Antoine Barrois otkrio je svoju strast prema parfumeriji nakon što je upoznao iznimnog parfumijera, Quentina Bischa. Dijele inventivni um i isprepliću im se kreativne ideje,što ih je dovelo do zajedničkog koncipiranja ove kolekcije. Kasni je ovo početak kreativnog stvaranja, jer je cijeli njegov život bio posvećen njegovoj prvoj ljubavi: krojačkom poslu. S jakim poznatim imenom u pariškom svijetu tajnovite mode, djeluje u Haute Couture-u za muškarce, stvarajući smokinge, plašteve, kapute pa čak i casual odjeću sa visokom dozom kreativnosti. Godine 2016., Marc-Antoine Barrois lansira svoj prvi parfem, B683. Tri godine kasnije lansiran je Ganymede, koji će zapečatiti sudbinu brenda. Miris je postigao veliki uspjeh diljem svijeta i nekoliko puta nagrađen u industriji parfema, nedugo nakon lansiranja. ENCELADE, lansiran 2022. godine, nastavak je ove imaginarno mirisne avanture. Uvijek se krećući dalje u utopiju, Marc-Antoine Barroisov potpis stvara izvanredne, vjerodostojne i respektabilne mirise, začinjene pomaknutom ludošču.

Miris Ganymede je 2020. godine dobio nagradu “Izvanrednog parfema” od Fragrance Foundation U.K. za najbolji unikatni miris, nagradu “Izvanrednog parfema” od Fragrance Foundation U.K. 2020., te onu za “Najboljeg jedinstvenog parfema” od FIFI Russian Fragrance Award, ujedno i nagradu “Najboljeg parfema nezavisnog niche brenda” od stručnog žirija Fragrance Foundation France.

Izvor : PR

You may also like