H&M i Paco Rabanne najavili suradnju

piše: Ida Pavić

Pariz,02.10.2023.

Sinoć su H&M i Rabanne najavili i proslavili svoju predstojeću suradnju zajedno sa poznatim gostima iz modne industrije u legendarnom pariškom noćnom klubu Silencio.

Pravi pionir na francuskoj modnoj sceni od trenutka kada je osnivač brenda Paco Rabanne predstavio svoje prve kreacije 1960-ih i koje definiraju jednu eru, pa sve do danas, Rabanne je jednako slavan i prepoznatljiv i pod svojim kreativnim direktorom Julien Dossena.

Na zabavi je predstavljena kolekcija Rabanne H&M koja će se sastojati od ženske, muške odjeće i modnih dodataka, kao i detalja za kuću.


Kolekcija će biti dostupna u H&M prodavaonici u Centru Cvjetni, kao i na internet stranici hm.com 9. studenoga.

Zabava je počela intimnim nastupom talentirane švedske pop zvijezde Robyn, a proslavljena južnokorejska DJ-ica i producentica Peggy Gou rasplesala je goste, dok se američka pjevačica i glumica Cher glamurozno pojavila kao specijalni gost.

Cher, Elle Fanning, Peggy Gou, Robyn, Irina Shayk, Iris Law, Alton Mason, Jared Leto, Damson Idris, Ashley Graham i Tina Kunakey nosili su ključne lookove iz energične Rabanne H&M kolekcije.

„Rabanne je oduvijek bio živopisan brend, a ovaj party predstavlja pravo raspoloženje Rabanne H&M kolekcije. Nastojim da se ljudi osjećaju “oslobođeno” kada nose našu odjeću, tako da je bilo sjajno vidjeti goste kako se zabavljaju i prihvćaju hedonistički duh kolekcije“, Julien Dossen , kreativni direktor kompanije Rabanne.

„Gdje bolje otkriti kolekciju napravljenu za sve te trenutke na podiju nego u kultnom noćnom klubu? Bilo je zadovoljstvo otkriti suradnju Rabanne H&M u Parizu sa našim gostima koji su otkrili potencijal ove svestrane kolekcije koji zaustavlja dah“,
Ann-Sofie Johansson, glavna dizajnerica ženske odjeće i kreativna savjetnica u H&M-u.

IZVOR:PR h&m

You may also like