Ljetni SOS prije odlaska na plažu

by Danijela Kušen

Najbrži i najučinkovitiji neinvazivni estetski tretman prije izlaganja suncu koji preporuča dr RITZ ESTETIKA je tretman radiofrekvencijom.

Naime, osim što prirodno potiče stvaranje i obnovu kolagena, već nakon prvog tretmana koža lica i vrata postaje vidljivo glađa, čvršća i elastičnija. Osim toga, ovaj aparat uspješno tretira i bore i mikro-bore, akne, mišićnu hipotoniju,

Savršeno uklanja celulit, opuštanje kože, lokaliziranu slabost, strije, nesavršenosti teksture kože, dehidraciju kože, brade i
obraza… Nije ni čudo da ga obožava većina svjetskog jet-seta.


Elektroporacija je drugi tretman koji se preporuča, a zahvaljujući posebnom aparatu omogućava dubinski prodor mikro i
makro molekula, poput hijaluronske kiseline ili molekula kolagena.

Treći je tretman HIFU odnosno tehnologija fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta koji tretira opuštenu kožu lica, vrata, dekoltea i cijelog tijela, a istodobno razbija i nakupine masnih naslaga.

Dunja Mutevelić i Dr. sc. Liana Ritz iz poliklinike dr RITZ na pojašnjavaju da je čišćenje kože na kraju dana obvezan ritual njege pa iako ljeti i na plaži ne koristimo dnevni make up i tijekom dana sugerira obvezno korištenje visoke SFP zaštite na suncu.


S obzirom da se većina ovih tretmana izvrsno nadopunjuje i jedan druge poboljšavaju učinke u DR RITZ ESTETICI preporučaju korištenje svih tretmana naizmjenično.

Dr. sc. Liana Ritz, dr. med. oftalmolog, više od 30 godina bavi se kirurgijom prednjeg očnog segmenta, plastičnom i estetskom kirurgijom te nekirurškom estetikom lica. Nakon Poliklinike Ritz kruna njezina rada je otvorenje RITZ ESTETIKE u studenom 2021. godine, a vodi je zajedno sa kćerkom Dunjom Mutevelić ( bivšom Tv voditeljicom).


eternall.hr savjetuje da nikako ne zaboravite after sun i hranjive i hidratantne maske te hranjiva ulja za kožu i kosu :

BIOLOGIQUE RECHERGE Protection U.V. Corps SPF 25 temelji se na 100% prirodnim mineralnim i biljnim filtrima.
MEDICAL BEAUTY RESEARCH : AFTER SUN krema za potpunu njegu lica nakon izlaganja suncu
LEONOR GREYL
HUILE SECRET DE BEAUTÉ- ulje za tijelo i kosu ; omekšava kožu i te unaprijeđuje i zadržava njenu elastičnost ( savjet: nanesite na vlažnu kožu i kosu) Douglas
Valmont
MOISTURIZING BOOSTER
Plumping hydrating serum koji podiže nivo hidratacije i zadržavanje vlage u stanicama kože uz pomoć hijalurona ( Parfumerija LANA)

You may also like